Gram Altın

Alış: 2225.2903

Satış: 2225.8003

Çeyrek Altın

Alış: 3605.8903

Satış: 3667.4003

  • Düğün Hizmetleri
  • 17 Ocak, 2020

2022 Gelinlik Modelleri!

  • 0
  • 10527
  • 0
  • 0

2022 Gelinlik Modelleri!

2022 gelinlik modelleri pek çok ayrıntı ile detaylı bir şekilde incelenmektedir. Sezonun en gözde parçalarının bir arada toplanması ile birlikte gelinlik modellerinde yeni moda başlamıştır. 2022 gelinlik modelleri arasında bol tüylü modeller, Fransız dantellerinin bulunduğu gelinlik modelleri, kayık yaka modeller en beğenilen gelinlikler arasında yer almaktadır. 2022 gelinlik modelleri arasında uzun kollu gelinlikler kış sezonu için en uygun modellerdir. Aynı zamanda 2022 gelinlik modelleri a kesim gelinlikler oldukça fazla talep edilmektedir. A kesim gelinliklerde saten ya da parlak tafta kumaş kullanılması gelinlik modelinin daha net bir şekilde gözükmesini sağlamaktadır. A kesim gelinlik modelleri özellikle armut vücut tipindeki hanımlar için uygun bir gelinlik önerisidir. A kesim gelinlik modelleri arasında tafta kumaş ve kolları dirseğe gelen modeller kış sezonunun vazgeçilmez parçalarından biridir. 2022 gelinlik modası için A kesim gelinlikler en beğenilen tarzı yansıtmaktadır. Asil bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adayları düğün gününde bu gelinlik modeli ile kendini zarif bir şekilde göstermektedir. Siz de gelinlik arayışındaysanız eğer platformumuzda bulunan moda evlerini inceleyip dilediğiniz kadar teklif alabilirsiniz.

Nehir Moda (Bursa / Osmangazi)
Nehir Moda (Bursa / Osmangazi)
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►
YEŞİM GELİNLİK / 2020 Gelinlik Modelleri
YEŞİM GELİNLİK / 2020 Gelinlik Modelleri
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►

2022 Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür giyim için özel olarak tasarlanan modeller arasında kolları uzun ve Fransız danteli ile süslenmiş gelinlikler başta yer almaktadır. 2022 gelinlik modelleri tesettür kategorisinde bu gelinlik modelleri en sık tercih edilen modellerden biridir. Özellikle kabarık eteği ve kollarının dantelli olması ile gelinliğin havası bambaşka bir hal almaktadır. Fransız dantel işlemeli gelinlik modelleri tesettür modasının vazgeçilmez modellerinden biridir. Tesettür gelinlik tasarımı özel bir şekilde yapılmaktadır. Bu nedenle dantel ve işleme kullanımını gelin adayı kendi tarzına göre ayarlayabilmektedir. Uzun kollu gelinlik modellerinde aynı zamanda saten kumaştan tasarlanan balon kol detayı da göz alıcı bir fark yaratmaktadır. Balon kol özellikle uçuş uçuş eteği olan gelinlik modellerinde tercih edilmektedir. Bu gelinlik modelinde gelinliğin tamamının saten kumaş olması da düğün boyunca gelin adayının asil bir duruş sergilemesine yardımcı olmaktadır. Balon kollu gelinlik modelleri arasında kolun uç kısmında bulunan büzgü ve kurdele de gelinliğe hareket katan küçük detaylardandır. Kollarının uzun ve balon kol olması ile birlikte pek çok tesettürlü hanım bu gelinlik modeline yönelmektedir.

Birsen Modaevi (İstanbul / Kadıköy)
Birsen Modaevi (İstanbul / Kadıköy)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►
Bala Haute Couture (İstanbul)
Bala Haute Couture (İstanbul)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►

2022 Prenses Gelinlik Modelleri

Genç kızlar başta olmak üzere pek çok evlenecek olan gelin adayı prenses model gelinliklere bakmaktadır. Prenses model gelinlikler oldukça havalı bir görünüme sahiptir. 2022 gelinlik modelleri prenses model kategorisinde etek kısmı kabarık olan gelinlikler yer almaktadır. Kabarık gelinlikler arasında en beğenilen model olan prenses model gelinlikler etek kısmında bulunan ince taşlar ile göz kamaştırmaktadır. Aynı zamanda prenses modele zarafet getirmek isteyen gelin adayları etek kısmında bulunan taşları inciler ile değiştirmektedir. Etek kısmında incilerin bulunduğu gelinlik modelinde üst beden kısmında da inci işlemeler yer almaktadır. Özellikle kolların uzun ve tamamının inci boncuk işlemeleri ile süslenmiş olması gelinliğin tamamının asil bir duruş sergilemesine yardımcı olmaktadır. Diğer prenses modellerinden farklı bir görüntü çizen inci detaylı gelinlik modeli genellikle ilkbahar aylarında yapılan kır düğünleri için tercih edilmektedir. Prenses model gelinlikler için ön plana çıkan bir diğer özellik ise yaka detayıdır. Yaka kısmının V yaka ya da hakim yaka olması gelin adaylarının daha zarif gözükmesini sağlamaktadır.

Gelincik Moda Evi (İzmir / Konak)
Gelincik Moda Evi (İzmir / Konak)
İzmir
Teklif Al Firmayı İncele ►
Alisa Sposa (İzmir / Konak)
Alisa Sposa (İzmir / Konak)
İzmir
Teklif Al Firmayı İncele ►

2022 Dantelli Gelinlik Modelleri

Tüm vücut tiplerine uygun gelinlik modellerinden biri dantelli modellerdir. 2022 sezonu dantelli gelinlik modelleri arasında balık model yaygın bir şekilde tercih edilmektedir. Gelinliğin genelinde yer alan dantel detaylarıyla asil bir model ortaya çıkmaktadır. Bu dantelli gelinlik modellerinde gelinliğin tamamının dantel kumaş ile tasarlanması ise gelinliğin bütünlüğünü sağlamaktadır. Aynı şekilde bu gelinlik modellerinde gelinliğin farklı yerlerinde parça dantel işlemeler de bulunmaktadır. Etek kısmında yer alan kumaş üzerinde parça dantel işlemeler bulunmaktadır. Bu dantel işlemeler aynı zamanda kol kısmında da yer alır. Balık model gelinliklerde dantel kumaşın sıklıkla tercih edilmesinin nedenlerinden biri ise gelinliğin havasını daha asil yapmasıdır. Bu gelinlik modellerinde etek kısmının düz kalın kumaş olması ile kollarının tamamının uzun dantel kumaş olması gelinliğin daha orantılı olmasını sağlamaktadır. Bu gelinlik modellerinde dantel detayları küçük ayrıntılarda bulunmaktadır. Bu özellik gelinliğin daha akıcı olmasını ve gelin adayının üzerinde daha asil bir şekilde durmasını sağlamaktadır.

Parla Moda (Ankara)
Parla Moda (Ankara)
Ankara
Teklif Al Firmayı İncele ►
Atelier By Zorlu (Ankara / Çankaya)
Atelier By Zorlu (Ankara / Çankaya)
Ankara
Teklif Al Firmayı İncele ►

2022 Kuyruklu Gelinlik Modelleri

2022 yılı yeni sezon gelinlik modelleri arasında ilkbahar ve yaz ayları için tasarlanan gelinliklerde kuyruk detayı göz alıcıdır. Kuyruklu gelinlik modelleri özellikle kır düğünleri için özel olarak tasarlanmaktadır. Gelinliğin tamamının saten kumaş ile tasarlanması ve kuyruğunun uzun bırakılması gelin adayının düğünde prenses gibi gözükmesini sağlamaktadır. Bu asil duruş saten kumaş ile tasarlanan gelinliğin kuyruğunun da uzun olması ile sağlanmaktadır. Kollarının uzun balon kol olması da bu gelinlik modelini gösteren diğer detaylardandır. Kuyruk kısmında bulunan küçük taş ve inci işlemeleri ise gelinliğin daha gösterişli olmasına olanak sağlamaktadır. Üst beden kısmının tamamının sade olması sadelikten yana olan gelin adayları için uygun bir modeldir. Fakat daha çok gösteriş seven hanımlar için üst beden kısmında bol taş işlemeleri bulunmaktadır. Bu taş işlemeleri kapalı mekan düğünlerinde de uygun bir gelinlik modeli olmasını sağlamaktadır. Gece boyunca gelinliğin üzerinde bulunan taşların parlaması gelinin daha zarif ve asil durmasına yardımcı olmaktadır.

Moe by Beyaz Butik (Adana / Seyhan)
Moe by Beyaz Butik (Adana / Seyhan)
Adana
Teklif Al Firmayı İncele ►
Atelier Mila Gelinlik / Adana (Adana / Seyhan)
Atelier Mila Gelinlik / Adana (Adana / Seyhan)
Adana
Teklif Al Firmayı İncele ►

Kraliçe Yaka Gelinlik Modelleri

Yeni sezon gelinlik modellerinden biri olan kraliçe yaka gelinlik modelleri prenses model gelinliklerin havasını yansıtmaktadır. Yaka kısmının hakim yaka olması ve omuzlarının vatkalı bir şekilde tasarlanması gelinliğin gelin üzerinde daha dik bir duruş sergilemesine yardımcı olmaktadır. Bu gelinlik modellerinde üst beden kısmı tamamen parlak taşlar ile süslenmektedir. Bu taşlar kraliçe asaletinin bir göstergesi olarak gelinliğe yansıtılmıştır. Yaka kısmının dik ve kapalı olması ise gelinliğin zarafetini arttırmaktadır. Kolları uzun olan bu model tesettür gelinlik modelleri arasında da yer alır. Kraliçe gelinlik modellerinde genellikle bel kısmında kalın taşlar bulunan bir kemer ayrıntısı bulunmaktadır. Etek kısmının kabarık ve volanlı olması ise gelinliğin daha gösterişli olmasını sağlamaktadır. Bu modellerde genellikle kırık beyaz tonları tercih edilmektedir. Aynı zamanda V yaka detayı da kraliçe yaka gelinlik modelleri arasında en beğenilen modellerden biridir. Nostaljik bir görüntü yakalamak isteyen kişiler bu gelinlik modellerinde parlak kumaş seçimi yapmaktadır. Daha eski gelinlik modasını yansıtmaya yardımcı olan bu kumaş gelin üzerinde şık durmaktadır.

Liana Haute Couture (Antalya / Aksu)
Liana Haute Couture (Antalya / Aksu)
Antalya
Teklif Al Firmayı İncele ►
Echol Moda (Antalya / Muratpaşa)
Echol Moda (Antalya / Muratpaşa)
Antalya
Teklif Al Firmayı İncele ►

2022 Sade Gelinlik Modeli

Düz ve sade bir tarzı olan gelin adayları için düğün gününde sade fakat bir o kadarda asil duran gelinlik modelleri tasarlanmaktadır. Gelinliğin etek kısmının tüllü olması ve çok fazla kabarık olmaması sade gelinlik modellerinde en çok aranan özelliktir. Aynı zamanda üst beden kısmında da etek ile birleşmiş tül kumaş bulunmaktadır. Son zamanların en popüler modellerinden biri olan 3 boyutlu çiçeklerin olduğu gelinliklerde etek ve omuz kısımlarında bulunan bu çiçekler sade gelinlik tasarımlarında da görülmektedir. Tesettür giyim için ise saten kumaştan tasarlanan bu gelinlik modelinin yaka kısmının tamamen kapalı ve kollarının uzun olması uygun bir gelinlik modeli sunmaktadır.

Uyar Gelinlik (Manisa / Ahmetli)
Uyar Gelinlik (Manisa / Ahmetli)
Manisa
Teklif Al Firmayı İncele ►
Madam Burcu Moda Evi (Manisa / Akhisar)
Madam Burcu Moda Evi (Manisa / Akhisar)
Manisa
Teklif Al Firmayı İncele ►

Bir Yorum Yazın