Gram Altın

Alış: 2225.2903

Satış: 2225.8003

Çeyrek Altın

Alış: 3605.8903

Satış: 3667.4003

  • Düğün Hizmetleri
  • 10 Ocak, 2022

2022 Gelinlik Modellerinde Son Trendler

  • 0
  • 4090
  • 0
  • 0

2022 Gelinlik Modellerinde Son Trendler

Her gelin adayının hayallerinden birisi de gelinliğinin ona özel olması ve güzelliğini daha da görünür kılmasıdır. 2022 yılında da farklı modelleriyle gelinlikler yine özel tasarımlarıyla gelinlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Bu yazımızda sadeliğin ön planda olduğu ancak gösterilişli modellerin de yer aldığı 2022 yılı gelinlik modelleri hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Gelinlik Modeli Seçiminde Püf Noktalar

2022 yılı gelinlik modellerine geçmeden önce seçim yapılırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusuna kısaca değinmek istiyoruz.

İlk dikkat edilmesi gereken nokta modelin gelin adayının vücut tipine uygun olması. Bu hem gelinin rahat etmesi hem de güzel ve fit bir görünüm açısından önem taşımaktadır.

Hazır ya da özel dikim gelinliği seçimini de zaman açısından önemli. Eğer dikim yapılacaksa eli çabuk tutmak gerekiyor.Gelin makyajı da gelinlik modeli dikkate alınarak yapıldığında, hem gelinliğin, hem gelinin güzelliği daha çok ortaya çıkacaktır.

Düğünün yapılacağı yer, yani düğün salonları ve mevsimler de gelinlik seçiminde önemli.Ve elbette damadın boyu, damatlığı gibi ayrıntılar da gelinlik seçimi konusunda önemli. Neyse ki tüm ihtiyaçlara cevap verecek gelinlik modellerini her zaman bulmak ya da diktirmek mümkün. Bu, 2022 yılı için de geçerli.

2022 Yılının Gelinlik Modelleri Burada

Her dönem olduğu gibi bu yıl da dantel, duvak ve uzun kuyruk buluşması gelinliklerin vazgeçilmezlerinden olacak. Yine, geçen yıl olduğu gibi tülün kullanıldığı gelinlik modelleri de revaçta.

Her dönem vazgeçilmezlerden olan bir modellerden biri de , balık gelinlik modelleri. Vücuda tam oturan ve dizlerden sonra bollaşan, kaliteli işlemeleriyle öne çıkan model, gelinin güzelliğini ortaya çıkaran tarzıyla 2022 yılında da tercih edilmeye devam edecek.

Bir diğer vazgeçilmez model de doğallığı ve masumiyeti temsil eden, daha çok tarihi mekan, otel gibi mekanlarda yapılacak düğünlere yakışan ve tercihte ilk sıralarda yer alan prenses gelinlik modelleri . Helen gelinlik modelleri, romantik bir görünümü tercih eden gelin adayları için sade ve şık tasarımıyla 2022 yılının da gözdeleri arasında olmaya devam ediyor.

Kulağa çok alışılmadık gelse de, kadının özgür, cesur, tutkulu ve özgüveni yüksek tavrını ortaya koyan siyah gelinlik modelleri son yıllarda moda olmaya başladı ve bu moda 2022 yılında da devam edeceğe benziyor. Rengi nedeniyle vücudu daha zayıf göstermesi ise önemli bir avantaj.

Gelinlik dışında, özel gün ve geceler için tercih edilen abiye elbise modellerinde 2022 yılında sırt dekolteli ürünler, zarif yırtmaçlar tercih edilecek. Payetli, pullu elbiselerin daha az rağbet göreceği 2022’de, özellikle kır düğünlerde, davetlerinde kol, etek, yaka detaylarında tül barındıran modeller daha çok tercih edilecek. Abiye elbiseler 2022 seçiminde belirleyici olan bir diğer unsur da, kişinin tarzı, beğenisi ve gecenin özelliği…

Şık, modern ve gelenekselin ön planda olduğu Tesettür abiye 2021 modelleri tesettür abiye 2022 modellerinde de devam ediyor. Şık ve gösterişli kumaş tercihiyle hazırlanan tesettür abiyeleri her yaş ve bedene göre renk, model ve tasarım olarak bulmak mümkündür. Özellikle siyah, krem, beyaz gibi renkler her yıl olduğu gibi 2022 yılında da tercih edilecek. Gençler için ise modern, yenilikçi ve şık modeller ön planda. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da tesettür abiye modellerinde sadeliği tercih edenler için de düz kesime sahip, soft renklerde seçenekler de bulunuyor.

Evliliğe giden yolda önemli bir aşama olan nişan töreninde giyilecek olan nişan elbisesi modeli seçimi de önemlidir. Gelin adayının tarzına, vücut yapısına uygun olmalı ve nostaljik, romantik, masalsı tarzıyla gelin adayını konukların yanında özellikli kılmalı.

Bu özel tören için her ne kadar sade renkler tercih edilse de, 2022’nin de favori tasarımları arasında yer alan beyaz üzerine renkli çiçeklerin yer aldığı abiyeler de gelin adayına romantik bir hava verir. Nişan kıyafeti seçimi için asimetrik tek omuzlu , puantiye desenli, püskül detaylı, düşük omuzlu, kemerli, tüylü gibi başka seçenekler de 2022 yılında tercih edilmeye devam ediyor.

2022 Gelinlik Fiyatları

Seçilen kumaşın cinsinden modeline, kullanılan malzemeden, gelinliği satın aldığınız semte, hazır mı özel dikim mi olduğundan, işlemesine, kullanılan dantelin kalitesine kadar pek çok ayrıntı gelinlik fiyatlarını belirlemektedir. Bunun için iyi bir piyasa araştırmasından sonra tercihe göre karar vermek en doğru seçim olacaktır.

Bir Yorum Yazın