Crossfit Balaban 4 Levent

  • Paylaş
Hakkında

BU MERKEZ KAPATILMIŞTIR.

2013 Ekim ayında Ataşehir’de kurulan CrossFit Balaban ikinci şubesini 2014 Ekim ayında 4.Levent’te üçüncü şubesini 2015 Ekim ayında Suadiye’de açmıştır.

İstanbul’un her iki yakasında şubeleşmeyi başarmış tek CrossFit Box ve Fight Club olma özelliğini taşıyan kulübümüz bugün 1000’den fazla aktif üyeye sahiptir.

CrossFit Balaban olarak amacımız, üyelerimize sürekli değişken antremanlarımızla daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve gelişimlerini hızlandırarak sporu bir aktivite olarak görmelerini değil, yaşam tarzı haline getirmelerine yardımcı olmaktır.

Bu amaç doğrultusunda kendimizi yalnızca bir spor okulu olarak değil aynı zamanda sosyal bir kulüp olarak da konumlandırmakta ve bunu sene içerisinde düzenlediğimiz çeşitli indoor ve outdoor aktivitelerle desteklemekteyiz.

CrossFit Balaban bünyesindeki Mata Leon Training Center’da Kickbox, Boks ve Brazilian JiuJitsu gibi CrossFit’i destekleyen grup derslerimiz mevcuttur. Bu derslere ayrıca üyelik yapılabilmekte olduğu gibi Brazilian Jiu Jitsu branşında amatör ya da profesyonel seviyelerde uluslararası turnuvalara katılınabilmektedir.

CrossFit Balaban her üyesini bir proje olarak ele alır ve onları en seviyeye ulaştırma amacını taşır. Markamız, sahip olduğu prensip ve kendine özgü kültür sayesinde bu sporun ülkemizdeki bilinirliğini arttırmış bu alandaki yatırımların da öncüsü olmuştur.

Siz de atletik performansınızı arttırmak ve hayat kalitenizi yükseltmek istiyorsanız İstanbul’un her iki yakasındaki şubelermizi ziyaret edin, CrossFit hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara cevap verelim.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Crossfit Balaban 4 Levent - konum
X : 41.08912404491458 Y : 29.004828929901123

Sanayi Mah. Eski Büyükdere Cad. Silahtaroğlu Sok. No: 7/1