Olympia Fitness Spor Merkezi

  • Paylaş
Hakkında

Olympia Fitness Spor Merkezi Adana, Çukurova bölgesinde hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, her zaman yapmak istediğiniz spor aktiviteniz ve antrenmanınıza dair ileri seviyede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, sporunuzu ve aktivitenizi gerçekleştirmek için oldukça ferah, iç açıcı ve yüksek spor motivasyonuna sahip bir merkezdir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata bir an önce başlamak için yapmanız gereken tek şey hızlı hareket etmek ve aklınızdan geçen kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Üyelik ve daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurunuz.

Olympia Fitness Spor Merkezi Adana’da bulunmaktadır.

Salonda kardiyo ve ağırlık istasyonları ile serbest ağırlıklar bulunmaktadır.

Fitness egzersizlerinde amaç, temelde kaslar tek tek aletli ya da aletsiz olarak çalıştırılır ve güçlendirilir. Bütün sporların temelini de fitness teşkil eder.

Fitness programları kişinin yaşına, yaşam biçimine, vücut tipine ve hedeflerine göre farklılık kazanmaktadır. Bu noktada Olymipa Fitness bünyesinde bulunan uzman ekibi ile size özel antreman programları oluşturulmaktadır.

Antreman programlarınızı uyguladıktan sonra vücudunuzda meydana gelen olumlu fiziksel ve mental değişimleri çok rahat gözlemleyebileceksiniz.

Salon içerisinde yer alan ekipmanlar son teknolojiye sahiptir. Sayı olarak da fazla olması nedeni ile çok yoğunluk yaşanmamaktadır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Olympia Fitness Spor Merkezi - konum
X : 37.04095167083565 Y : 35.30302205330361

Mahfesığmaz, Olympia Fitness Spor Merkezi, Toros Mahallesi Kenan Evren Bulv./78078. Sok., Çukurova/Adana