Before After Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi

  • Paylaş
Hakkında

Before After Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi Ankara, Çankaya bölgesinde hizmet vermektedir.

Güleryüzlü ve samimi ekibi ile dikkat çeken spor salonu, arzu ettiğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik yüksek kalitede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, sporunuzu gerçekleştirmek için hayli ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Sağlıklı ve aktif bir yaşama hemen başlamak için ihtiyacınız olan hızlı hareket etmek ve yapmak istediğiniz sporunuzu ve aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Before After Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi Ankara Çankaya’da 2008 yılında kurulmuştur. Butik bir merkez arayanlar için idealdir.

Fiziksel aktivitenin günümüzde önemi oldukça önemlidir. Fiziksel aktivite bedenen olduğu kadar ruhsal ve sosyal sağlığımız için de hayatımızda olması gereklidir. Artık yaşam tarzımızda fiziksel aktivite yanında beslenmenin de öneminden bahsedilmektedir. Before After Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi alanında uzman danışanları sizlerin hem antreman programlarınızda hem de beslenme düzeninizde yanınızda olacaktır.

Before After Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi 2 kattan oluşmaktadır. Oldukça ferah bir ortamda günün stresinden uzaklaşabilirsiniz.

Merkezde bireysel derslerin yanı sıra grup dersleri de verilmektedir. Bunun yanı sıra hijyenin ilk sırada yer aldığı soyunma odaları, duş, temiz havlu ve kilitli dolap da bulunmaktadır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Before After Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi - konum
X : 39.87262906437997 Y : 32.858755487176154

Hilal Mah. Cezayir Cad.12-B Yıldız/ANKARA