Awaros Gym

  • Paylaş
Hakkında

Awaros Gym Antalya, Muratpaşa bölgesinde hizmet vermektedir.

Merkezi konumuyla dikkat çeken spor salonu, her zaman yapmak istediğiniz amatör ve profesyonel antrenmanınıza yönelik ileri seviyede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için epey ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Çağımız önemli sorunu obezite probleminden uzak durmak ve kaliteli bir yaşama bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken daha fazla düşünmeyi bırakmak ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu üyelik yaptırarak başlatmak. Daha detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Awaros Gym, Antalya’da Beyaz Dünya AVM’de bulunmaktadır.

Oldukça geniş ve ferah bir ortamda antremanlarınızı gerçekleştirebileceğiniz muhteşem bir atmosfer…

Spor ve hareketin sağlığımız için öneminin, kaliteli bir yaşam için hayatımızda mutlaka olması gerektiği bilincine sahip ve bu farkındalığı da daha çok kişiye ulaştırabilme çabası içindeler.

Kulüpte fitness, spinning, streching, yoga, reformer pilates, crossfit, bungeefit, squash ve zumba dallarından faydalanabilirsiniz.

Ayrıca bünyesinde bulunan Awarun (Awaros Koşu Takımı) ücretsiz bir koşu gurubudur. Bu gruba da dahil olduğunuzda teknik ve teorik eğitimlerin yanı sıra farklı bölge ve zeminlerde düzenlenen koşular ile daha fazla deneyim sahibi olabilir ve performansınızı arttırabilirsiniz.

Fitness ile dansı birleştirerek yapılan BungeeFİt antremanı ile eğlenceli bir deneyim yaşamak için Awaros Gym sizleri bekliyor...

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Awaros Gym - konum
X : 36.8512261510728 Y : 30.76125204563141

Fener Mahallesi, Fener Cd. No:15, Beyaz Dünya AVM 07160 Muratpaşa/Antalya