GYM Factory

  • Paylaş
Hakkında

GYM Factory Antalya, Kepez bölgesinde hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, tercih ettiğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize yönelik yüksek kalitede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, aktivitenizi yapmak için oldukça ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama bir an önce başlamak için ihtiyacınız olan daha fazla ertelememek ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Gym Factory Kepez Antalya…

GymFactory Kepez Kulübü modern bir plazada yer almaktadır. 1600 metrekare kapalı alana sahiptir. Oldukça geniş, ferah bir ortama sahiptir.

İçerisi DIESEL marka ekipmanlar ile donatılmıştır. Kepez’in en büyük fitness alanına sahiptir. Kulübün içerisinde kadınlara özel bir fitness katı da bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet stüdyo ile de donatılmıştır.

GymFactory Kepez Kulübü bünyesinde oldukça profesyonel çalışanlar ile sizin kendi hedefleriniz doğrultusunda hazırlanmış olan programlar ile antremanlarınıza devam edebilirsiniz. Günün stresinden uzaklaşabilirsiniz. Kendinizi özel hissedebileceğiniz kulüplerden bir tanesidir.

Kulüp hafta içi 08:00 – 23:00 saatleri arasında, hafta sonu da 08:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kulüpte ayrıca hijyenin ön planda tutulduğu duşları, saunası ve cafesi ve interneti de mevcuttur.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
GYM Factory - konum
X : 36.91748776337842 Y : 30.716346502304077

Teomanpaşa Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, No: 16 Kepez Antalya