Hill City

  • Paylaş
Hakkında

Hill City Antalya, Muratpaşa bölgesinde hizmet vermektedir.

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, her zaman arzuladığınız spor aktiviteniz ve antrenmanınıza yönelik yüksek kalitede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, aktivitenizi gerçekleştirmek için epey ferah ve iç açıcı bir ortama sahiptir. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama adım atmak için ihtiyacınız olan daha fazla ertelememek ve yapmak istediğiniz aktivitenizi üyelik yaptırarak başlatmak. Üyelik ve daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurunuz.

Hillcity bünyesinde barındırdığı sağlık restorantı, vitamin bar, kuaför, el ve ayak sağlığı üniteleri, spa salonu, hamam, solaryum, güzellik salonu, çocuk aktivite odaları, özel diyetisyenleri, dans ve yüzme okulu, deneyimli fitness eğitmenleri ve Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek bünyesine katmış olduğu Technogym Artis Concept ile hayallerinizdeki aktivite dünyasının kapılarını ardına kadar açıyor.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.

FENER MAH. FENER CAD. NO:15 BEYAZ DÜNYA AVM / ANTALYA