Lider Fitness

  • Paylaş
Hakkında

Lider Fitness Antalya, Muratpaşa bölgesinde hizmet vermektedir.

Merkezi konumuyla dikkat çeken spor salonu, her zaman arzuladığınız spor aktiviteniz ve antrenmanınıza dair ileri seviyede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, aktivitenizi yapmak için epey ferah ve iç açıcı bir ortama sahiptir. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama bir an önce başlamak için ihtiyacınız olan aksiyona geçmek ve yapmak istediğiniz kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi üyelik yaptırarak başlatmak. Daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurunuz.

Lider Fitness Antalya Muratpaşa’da bulunmaktadır.

2002 yılında Lider Spor Merkezi’ni Ertuğrul Korkmaz kurmuştur. Kendisi 1973 yılında Jiu Jiutsu ve Judu sporlarına başlamıştır. 5 yıl boyunca çalışmalarını sürdürdükten sonra bu süreçte çeşitli şampiyonalıklar da elde etmiştir. 1980 yılı itibari ile Body Building sporuna başlamıştır. Bu konu ile ilgili çeşitli seminerlere katılıp sertifikalarını almıştır. Kendisinin Antrenör ve Beslenme Uzmanlığı dalında sertifikaları mevcuttur.

1984 yılında katılmış olduğu Kuzey Almanya’daki Power Lifting organizasyonunda 74 kiloda kaldırmış olduğu bench press ile 160 kilo rekorunu kırmıştır.

Türkiye’de de katıldığı Türkiye İller Bilek Güreş Şampiyonası’nda şampiyonluğu ve 2012 yılında da Vücut Geliştirme Şampiyonluğu bulunmaktadır.

Spor merkezinde fitness, body building ve zayıflama ve kilo alma ile ilgili çalışmalara devam edebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Lider Fitness - konum
X : 36.887692859683426 Y : 30.696718980861533

Güllük cad. Tugayoğlu apt. MURATPAŞA/ANTALYA