Lock Spor

  • Paylaş
Hakkında

Lock Spor Antalya, Muratpaşa bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; tercih ettiğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize dair ileri seviyede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu yapmak için oldukça ferah ve iç açıcı bir ortama sahiptir. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama start vermek için ihtiyacınız olan hızlı hareket etmek ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Sizlere sağlıklı biir yaşam kalitesi sunma yolunda faydalı olmaya çalışmakta olan Lock Spor, son teknoloji ekipmanlardan oluşan donanımları ile egzersiz yapmayı eğlenceli ve keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor. Tecrübeli hocaların nezaretinde kişiye özel uygulanan ve en iyi sonuçların elde edilmesi amaçlanan programlarla ve kalori miktarı ile hazırlanmış rejim listeleriyle istenen sonuca kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde ulaşmayı mümkün kılıyor.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.

Bahçelievler Mah. Pamir Cad. Atılgan Apartmanı No: 31/A Muratpaşa Antalya