Özgün Kardelen Spor Kulübü

  • Paylaş
Hakkında

Özgün Kardelen Spor Kulübü Antalya, Alanya bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; dilediğiniz amatör ve profesyonel antrenmanınıza dair yüksek kalitede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için oldukça ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Uzun zamandır ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken kararlı olmak ve yapmak istediğiniz kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi üyelik yaptırarak başlatmak. Üyelik paketleri ile ilgili iletişime geçiniz.

Denize oldukça yakın konumda bulunan spor salonunda açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu vardır. Özgün Kardelen Spor Kulübü ve Kamp Eğitim Merkezi fitness merkezi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Uzun dönem yada kısa dönem olarak spor yapmak isteyen spor, atölye, grup, bireysel eğitim imkanı sunan Özgün Kardelen Spor Kulübü ve Kamp Eğitim Merkezi fonksiyonlu çalışma sistemleri sunan bir kuruluştur. Konaklama, spor eğitim gibi imkanlar bulunmaktadır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Özgün Kardelen Spor Kulübü - konum
X : 36.53634676252849 Y : 32.03543543815613

Oba Göl Mahallesi 10. Sokak Telekom Karşısı Alanya/ANTALYA