Volkan Yalvaç Fitness Center

  • Paylaş
Hakkında

Volkan Yalvaç Fitness Center Antalya, Muratpaşa bölgesinde hizmet vermektedir.

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, dilediğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize dair yüksek kalitede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için epey ferah ve iç açıcı bir ortama sahiptir. Sağlıklı ve aktif bir yaşama start vermek için ihtiyacınız olan hızlı karar verip harekete geçmek ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu üyelik yaptırarak başlatmak. Daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurabilirsiniz.

2015 yılından bu yana hizmetlerine devam eden Volkan Yalvaç Fitness Center 400 metrekareye kurulu olan oldukça büyük bir fitness merkezidir. Çok sayıda öğrencisi olan bu fitness merkezinde hocalar öğrenciler ile bire bir temas içerisindedir. Yoga, fitness gibi en fazla tercih edilen sporların yanı sıra boks, judo gibi sporlarda yapılmaktadır. Üyeler tüm hareketleri gözetmeden öğretmenler eşliğinde yaparlar.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Volkan Yalvaç Fitness Center - konum
X : 36.895878666408905 Y : 30.695299334704828

Üçgen Mahallesi Tonguç caddesi 93 sokak Beyazsaray Apartmanı No 42/A Muratpaşa / Antalya