Voyage Belek Golf & Spa

  • Paylaş
Hakkında

Voyage Belek Golf & Spa Antalya, Serik bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; her zaman aklınızdan geçen o amatör ve profesyonel antrenmanınıza dair yüksek kalitede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için epey ferah, iç açıcı ve yüksek spor motivasyonuna sahip bir merkezdir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata hemen başlamak için yapmanız gereken tek şey daha fazla düşünmeyi bırakmak ve aklınızdan geçen kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Voyage Belek Golf & SPA Antalya’da bulunmaktadır.

Antalya şehir merkezine 45 km. ve havaalanına ise 35 km. uzaklıktadır. Bu yıl yenilenen dizaynı ile 2019 yazına muhteşem bir giriş yapmıştır.

Spor salonu, plaj voleybolu ve su sporları seçenekleri ile eğlenceli bir tatil geçirebilir ve muhteşem deneyimler kazanabilirsiniz.

Seçenekleriniz arasında aerobik, boccia, dart, havalı tüfek atışı, masa oyunları odası, masa tenisi, mini futbol, mini golf, tenis alanları (2 adet sert zeminli tenis kortu), Amerikan bilardo, Bowling bulunmaktadır.

“Sende” SPA Merkezi’nde ise tecrübeli terapistler ile özel bakım ve uygulamalardan faydalanabilirsiniz. SPA (“sudan gelen sağlık” anlamında) ile diğer tüm faydalarının yanında stres seviyenizi düşürüp kendinizi dinlenmiş, ferahlamış ve yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Yorumlar 1
  • 22.10.2020
    Gizem G******

    Golf oynamak için gitmiştim. Tesis her şeyi ile mükemmel!!!

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Voyage Belek Golf & Spa - konum
X : 36.84819196664025 Y : 31.071928229196146

İskele Mevkii, Belek / Antalya