World Athletic Club

  • Paylaş
Hakkında

World Athletic Club Antalya, Konyaaltı bölgesinde hizmet vermektedir.

Güleryüzlü ve samimi ekibi ile dikkat çeken spor salonu, istediğiniz sağlıklı ve aktif yaşamınıza yönelik yüksek kalitede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, aktivitenizi yapmak için epey sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Uzun zamandır ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama adım atmak için ihtiyacınız olan aksiyona geçmek ve arzuladığınız kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Üyelik ve daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurunuz.

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, her zaman aklınızdan geçen o egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik yüksek kalitede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, aktivitenizi kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için oldukça ferah ve iç açıcı bir ortama sahiptir. Uzun zamandır ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken daha fazla ertelememek ve yapmak istediğiniz sporunuzu üyelik yaptırarak başlatmak.

WAC World Athletic Club sizin isteklerinizi ön plana çıkaran bir spor salonudur. Üyelerine ücretsiz bir şekilde hazırlamış olduğu çalışma programları ve aylık kontrol düzenlemeleri ile dersleri takip edebiliyor ve grup derslerine katılım sağlayabiliyorsunuz.

Spor salonundan faydalanabileceğiniz hizmetler arasında power plate, fitness, crossfit, reformer pilates, personla trainingdir. Aynı zamanda kapalı ve açık yüzme havuzu ile Türk hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi imkanlarından da herhangi bir ek ücret ödemeden faydalanabilir ve günün tüm stresini atabilirsiniz.

Üyelik paketleri ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
World Athletic Club - konum
X : 36.850423433821184 Y : 30.62141239643097

Liman mahallesi Bileydi Rezidence 1/A Porto Bello Hotel Yanı Konyaaltı, Antalya