Biaport Sport Center

  • Paylaş
Hakkında

Biaport Sport Center Bursa, Nilüfer bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; istediğiniz sağlıklı ve aktif yaşamınıza yönelik ileri seviyede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için epey sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken daha fazla düşünmeyi bırakmak ve yapmak istediğiniz aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak. Üyelik paketleri ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Antremanlarınızı huzurlu ve ferah bir ortamda yapmak isterseniz adresiniz BiaSport Sport Center…

Bursa Nilüfer’de bulunan Biasport Sport Center kalitesi ve hijyen özellikleri ile oldukça beğenilen bir spor merkezidir.

Güzel bir bahçe ve yeşil ortam karşısında gerçekleştireceğiniz kardiyo antremanlarınız ile hem stres seviyenizi en aza indirmiş olacaksınız, hem de vücudunuz ile ilgili istemiş olduğunuz hedeflere ulaşacaksınız.

Spor merkezinde en son teknolojiye sahip aletler ile kardiyo ve ağırlık çalışması yapabilirsiniz. Bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile de pilates, step, zumba ve boks deneyiminden de büyük keyif alabilirsiniz.

Zumba, çoğu Latin olmak üzere çeşitli ritimleri birleştiren oldukça eğlenceli bir fitness disiplinidir. Kilo vermenize yardımcı olacağı gibi gün içinde oluşan stresinizi yok edip esneklik, vücut direnci ve koordinasyonunuzu arttırabilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Biaport Sport Center - konum
X : 40.238376073688954 Y : 28.90755367326642

Çiçek Caddesi, 83A, 16120 Biat Özlüce, Bursa