Euphoria Fitness & Health Club

  • Paylaş
Hakkında

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, tercih ettiğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize dair yüksek kalitede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için oldukça sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama start vermek için yapmanız gereken tek şey aksiyona geçmek ve arzuladığınız kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak.

Euphoria Fitness & Health Club bünyesinde yer alan fitness alanları, dans stüdyoları, boks ringleri, basketbol sahaları, spa hizmetleri, özel aile odaları, türk hamamı, sauna, buhar, odaları, yüzme havuzu, termal havuzlar, deniz suyu havuzu, güzellik merkezi, dinlenme alanları ve cafe&restaurantı ile bambaşka bir dünyaya adım atıyorsunuz.

Spor salonunun size sunduğu hizmetler arasında; spinnig, yoga, zumba, crunch, dans, cardio, fitness, medikal fitness, fonksiyonel antreman, crossfit, reformer pilates ve yüzme bulunmaktadır.

Siz de bu muhteşem deneyimden yararlanmak isterseniz üyelik ve daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Euphoria Fitness & Health Club - konum
X : 40.20030559385485 Y : 29.03689742088318

Kükürtlü Mahallesi Dr. Rüştü Burlu Caddesi No:11-10 Osmangazi