Euphoria Live Korupark

  • Paylaş
Hakkında

Güleryüzlü ve samimi ekibi ile dikkat çeken spor salonu, her zaman aklınızdan geçen o egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza dair ileri seviyede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, sporunuzu gerçekleştirmek için epey ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken aksiyona geçmek ve arzuladığınız aktif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak.

Sağlıklı bir yaşam sürebilmek için vücudumuzun güçlü olması gerekir. Güçlü olabilmek için de düzenli olarak spor yapmamız gereklidir. Standart spor salonlarından sıkıldıysanız gerek fitness alanları, dans stüdyoları, boks ringleri, yüzme havuzları gerekse termal havuzu, güzellik havuzu ile bambaşka bir deneyim elde edebileceğiniz Euphoria Live Korutürk'e sizleri bekleriz.

Spinnig, yoga, pilates, zumba, crunch, dans, fitness, yüzme, fonksiyonel antreman ve daha birçok aktivite ve grup dersleri ile daha fazla sosyalleşebileceğiniz ve tüm stresinizi geride bırakabileceğiniz spor salonu adresi...

Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişime geçiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Euphoria Live Korupark - konum
X : 40.25062022396789 Y : 28.95946204662323

Emek Adnan Menderesi Mahallesi Armağan Sokak No: 2 Korupark Evleri