Club Marduk Fitness & Spa

  • Paylaş
Hakkında

Club Marduk Fitness & Spa Diyarbakır, Kayapınar bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; arzu ettiğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik ileri seviyede istasyon ve ekipmanlara sahip olup, sporunuzu gerçekleştirmek için oldukça ferah, iç açıcı ve yüksek spor motivasyonuna sahip bir merkezdir. Uzun zamandır ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey aksiyona geçmek ve arzuladığınız aktif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

CLUB MARDUK FITNESS & SPA, Diyarbakır'da bulunmaktadır.

Spor salonunun içine girer girmez kendinizi oldukça ayrıcalıklı hissedeceksiniz. Çünkü salonda bire bir özel dersler, küçük grup özel dersleri ve takım antremanı seçenekleri ile istemiş olduğunuz hedeflere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Spor salonunda yararlanabileceğiniz branşlar: Pilates, yoga, fitness, zumba, crunch, fitball, jump, step aerobic, spinning, bayanlara özel aquagym, air body ve circuit training...

Yaşam merkezinde ayrıca çok hareketli bir sosyal yaşam da mevcuttur. İçerisinde bulunan cafesi, kuaförü ile siz de bu harekete dahil olabilirsiniz.

Yorumlar 1
  • 22.10.2020
    Gani U******

    EŞİMİ 1 (BİR) YILLIK ÜYELİK YAPTIKTAN SONRA, TAYİN NEDENİYLE 108 GÜNLÜK KALAN ÜYELİK İPTALİ TALEP ETTİK. KREDİ KARTI ÖDEMESİ OLDUĞU İÇİN TÜM VERGİLERİN BİZDEN KESİLECEĞİ SÖYLENİ , HERHANGİ BİR PARA İADE EDİLMEDİ. HİZMET VE BİLGİ VERME ANLAMINDA SON DEREC

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Club Marduk Fitness & Spa - konum
X : 37.93900234456659 Y : 40.1429808139801

Mezopotamya Mah.601. Sok. Spor Kompleksi No:6 B/Blok D. No:1 Kayapınar / DİYARBAKIR