Collezium Fitness Center

  • Paylaş
Hakkında

Collezium Fitness Center Edirne, Merkez bölgesinde hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, istediğiniz sağlıklı ve aktif yaşamınıza dair yüksek kalitede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi gerçekleştirmek için oldukça ferah, iç açıcı ve yüksek spor motivasyonuna sahip bir merkezdir. Çağımız önemli sorunu obezite probleminden uzak durmak ve kaliteli bir yaşama bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken kararlı olmak ve yapmak istediğiniz aktif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişim formunu doldurunuz.

Collezium Fitness Edirne’de bulunmaktadır.

Fitness salonunun içi geniştir. İçerisinde bulunan fitness ekipmanları son teknolojiye sahiptir. Bünyesinde bulunan uzman antrenörler ile daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Sizin kilo ve vücut tipinize uygun ve sizin kendinize koyduğunuz hedefler doğrultusunda hazırlanan kişiye özel programlar ile daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı yaşam bir bütün olduğu için beslenme programları da hedefleriniz için önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenle Collezium Fitness bünyesinde beslenme ve diyet programı konusunda da destek alabilirsiniz.

Bayan üyeleri de unutulmamıştır. Onlar için de salonda özel gün ve saatler mevcuttur. Bayanlara özel saatlerde fitness, pilates ya da zumba paketlerinden tercih yapabilirsiniz.

Salon kullanımında herhangi bir saat ve gün sınırlaması bulunmamaktadır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Collezium Fitness Center - konum
X : 41.65407632436125 Y : 26.595518589019775

Vali Konağı Durağı Karşısı Laleli İş Merkezi Bim Market Altı