Fitlife Spor Merkezi

  • Paylaş
Hakkında

Fitlife Spor Merkezi Eskişehir, Tepebaşı bölgesinde hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, istediğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik yüksek kalitede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, sporunuzu gerçekleştirmek için oldukça ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Sağlıklı ve aktif bir yaşama start vermek için ihtiyacınız olan kararlı olmak ve bu zamana kadar ertelediğiniz aktif olma hayalinizi üyelik yaptırarak başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişim formunu doldurunuz.

Fitlife Spor Merkezi, Eskişehir’de bulunmaktadır.

2009 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Spor merkezi 1100 metrekare alana sahiptir. 3 kattan oluşmaktadır.

Alanın genişliği sayesinde iç mekan oldukça rahat ve ferahtır. İç dekorasyonu son derece modern olarak dizayn edilmiştir. İçeride bulunan renkler oldukça sıcak renklerdir.

Merkezin bünyesinde sizlere destek alan eğitmenler konularında oldukça profesyoneldir. Merkezde yararlanabileceğiniz dallar fitness, cardio, body building, pilates refomer, zumba, tae bo, body sculp, fat burn, free stil, fit box, kick boks, wing tsun, muay thai seçenekleridir.

Salonda grup dersleri de mevcuttur. Ücretsiz olarak devam edebileceğiniz grup dersleri pilates, zumba, tae bo, body sculp, fat burn, free stil, crunch, fitball dance seçenekleridir. Ücretli olarak devam edebileceğiniz Kick Boks grup dersleri de mevcuttur.

Ayrıca SPA merkezi ve Dans ve Vitamin Bar da hizmetleri arasındadır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Fitlife Spor Merkezi - konum
X : 39.77940347528306 Y : 30.52003562450409

Hacı Ali Bey Mh. Dumrul Sk. No:67 Tepebaşı ESKİŞEHİR