Çelik Spor Kulübü

  • Paylaş
Hakkında

Çelik Spor Kulübü Gaziantep, Şehitkamil bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; dilediğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza dair yüksek kalitede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi yapmak için oldukça ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata start vermek için ihtiyacınız olan hızlı karar verip harekete geçmek ve bu zamana kadar ertelediğiniz aktif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Üyelik ve daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çelik Spor Kulübü, Gaziantep’te bulunmaktadır.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Hocası, Milli Antrenör ve Milli Hakem Abdülbaki Çelik ve diğer hocaları ile birlikte dersler verilmektedir.

Taekwondo kelime anlamı olarak el ve ayakyoludur. Bu spor ile hayatınıza katacağınız özgüven ile daha sakin kalmayı ve olaylar karşısında sağlam durmayı öğrenebilirsiniz.

Diğer avantajı ise yine hayatımızda başarı için gerekli olan yollardan bir tanesi disiplin de Taekwondo sayesinde kazanımlarınızdan biri olacaktır.

Abdülbaki Çelik ve ekibinin katılımları ile gerçekleşen yurtdışı turnuvalarında Türk takımlarının turnuvalara damga vurduklarını biliyoruz.

Kulüpte ayrıca kardiyo, fitness, koşu, spinning, wushu çalışmaları da yapabilirsiniz.

Çelik Spor Kulübü ile siz de profesyonel bir deneyim gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Çelik Spor Kulübü - konum
X : 37.05754023912423 Y : 37.337679862976074

Hasan Doğan Spor Kompleksi Binevler Mahallesi 14 Nolu Cadde 27060 Şahinbey / GAZİANTEP