Asya Gym

  • Paylaş
Hakkında

Asya Gym Hatay, İskenderun bölgesinde hizmet vermektedir.

Salonumuz 2014 şubatinda kurulmustur. Arsuz ilçesinin ilk spor salonu ayrica tek wellness merkezi olma özelliği taşımaktadır.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, arzu ettiğiniz spor aktiviteniz ve antrenmanınıza dair ileri seviyede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi yapmak için hayli ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Uzun zamandır ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama start vermek için ihtiyacınız olan kararlı olmak ve arzuladığınız aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak.

Yaz aylarında 4-14 yaş aralığında olan çocuklarınız için açılan kurslarda yüzme, bale, dans, jimnastik, voleybol, satranç ve daha birçok branşı tercih edebilirsiniz.

Yetişkin bayanlara özel yüzme kursları da mevcuttur.

Yetişkinler için spor salonunda katılabilecekleri grup dersleri ve özel dersler de mevcuttur. Yoga, zumba, pilates, aletli pilates, aerobik, kardiyo, halk dansları ve jimnastik gibi birçok alternatife sahiptir.

Yapmanız gereken sadece üyelik paketleri ile ilgili iletişim formunu doldurmak.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Asya Gym - konum
X : 36.393769711063065 Y : 35.91141672614924

Türbe Cad. Gözcüler Mah. Arsuz, Hatay