Lara Sports Club

  • Paylaş
Hakkında

Lara Sports Club Hatay, İskenderun bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; dilediğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize dair ileri seviyede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için oldukça sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Fit ve sağlıklı bir yaşama bir an önce başlamak için yapmanız gereken tek şey daha fazla ertelememek ve aklınızdan geçen kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi üyelik yaptırarak başlatmak. Üyelik ve daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Lara Sports Club İskenderun’da bulunmaktadır.

2014 yılında kurulmuştur. Bünyesinde bulunan antrenör Mustafa Cuma Uğurlu ve uzman, profesyonel ekibi ile kendinizi özel hissedeceğiniz, hedefleriniz doğrultusunda hazırlanmış özel antreman programınızla keyifle çalışma yapabileceğiniz bir atmosfere sahiptir.

Oldukça eğlenceli ve spor yapma motivasyonunuzu ateşleyici Kick Boks antremanları dayanıklılık, çeviklik, koordinasyonunuzu arttırabilirsiniz. Hızlı düşünme gücünüzü geliştirip hızlı ataklar gerçekleştirebilirsiniz. Stres ve geriliminiz azalır. Kendinize olan güveniniz artar.

İskenderun Lara Spor Kulübü, bu yıl düzenlenen Kick Boks Avrupa turnuvasından da büyük bir başarı ile dönüş yaptı. Mustafa Cuma Uğurlu ve iki sporcu Şampiyonluk kupası kazanmıştır. Üç sporcusu üçüncülük ile bronz madalya, Takım Kupası’nda da Avrupa Üçüncülüğü Kupası kazanmışlardır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Lara Sports Club - konum
X : 36.58935264994922 Y : 36.167582273483276

YENİŞEHİR MAH. 33 SOKAK YILMAZ KAYALI APT. 7/A İskenderun