Dansorium - Hiphop

  • Paylaş
Hakkında

İstanbul Dans Kursları içerisinde en köklülerden biri olan dans okulumuz 2001 yılından bu yana hizmet vermektedir. Oldukça merkezi bir yerde, dalında uzmanlaşmış eğitmenler ile çalışan okulumuz, 3 adet dans salonu ve bir Dans kafeden oluşmaktadır.

Dans evrensel bir dildir. Biz bu dili sıcak ve samimi aile ortamında öğretiyoruz. Her hafta öğrendiğiniz figürleri dans kafemizde hafta sonları pratik yapıyorsunuz. Yanınızda arkadaşınızla ailenizle veya çocuğunuzla gelip hoş sohbetler ederek bir sıcak kahve eşliğinde dans etme, pratik yapma olanağı buluyorsunuz. Hayatınızdaki bütün sorunlar, sıkıntılar ve stresiniz uçup gidiyor. Burası sizi terapi ediyor.

Ayrıca “Ayın Dansı” uygulamamız ile her Cumartesi pratik saati öncesinde yeni bir dansı da öğreniyorsunuz. Sonra bu öğrendiğiniz dansları her Cuma günü latin gecelerimizde uyguluyorsunuz. Bununla da yetinmiyor dans bahane eğlenmek şahane diyoruz ve etkinlikler düzenliyoruz. Uçurtmalar uçuruyoruz, beraber yüzüyoruz, kumsalda partiler veriyoruz, tekneler kiralıyoruz, balık tutuyoruz, tiyatrolara sinemalara gidiyoruz, tatil yapıyoruz.

Biz müşteri aramıyoruz. Dostlar arkadaşlar kazanmak istiyoruz. Gelin arkadaşımız olun beraber dans edelim. Sadece bir dans okulu değil sosyal bir arkadaşlık ortamı yaratıyoruz.

Hip Hop Dansı İçeriği:

  • Isınma, kondisyon, pre-streching (20dk)Hip Hop dansı için karın, sırt ve bel kaslarının kuvvetli ve esnek hale gelebilmesi için dersin en önemli bölümü
  • Koreografi / Rutin öğretimi
  • Basit hareket tekrarları
  • Streching
  • Ayda bir kez break dance (bboying) hareketleri (el ve kafa duruşları gibi) çalışması. (dersin son 15dk’sı)
Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Dansorium - Hiphop - konum
X : 41.06945750557055 Y : 29.00032209984863

Şehit Ertuğrul Kabataş (Esentepe) Cad. Profilo AVM Yanı / Çınarlı İşm. / No:2/4 Mecidiyeköy / IST