Equinox Spor Salonu

  • Paylaş
Hakkında
Equinox Spor Salonu İstanbul, Bahçelievler bölgesinde hizmet vermektedir.Merkezi konumuyla dikkat çeken spor salonu, dilediğiniz sağlıklı ve aktif yaşamınıza dair yüksek kalitede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için hayli ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey aksiyona geçmek ve aklınızdan geçen aktif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Equinox Spor Kulübü, İstanbul Bahçelievler’de bulunmaktadır. Geniş bir mekana sahip olan kulüp oldukça ferahtır.Kulüpte, gym, kardiyo, pilates reformer, pilates, spinning, crossfit, kickbox, zumba, dans, masaj seçenekleri mevcuttur.Fonksiyonel bir antreman olan crossfitte amaç vücudun her bölgesini çalıştırmaktır. Bu şekilde de vücuda güç, kuvvet, kondisyon, çeviklik ve dayanıklılık kazandırmaktadır. Crossfit sporunda kullanabileceğiniz ekipmanlar arasında halter, ağırlık topları, kettlebell, araba lastiği, halat, zıplama box ları…Equinox Spor Kulübü’nde gerçekleştireceğiniz crossfit antremanları ile vücudunuzun hormonları ve metabolizması ateşlenecek ve yağ oranınız düşecek ve de kaslarınız şekillenecektir.Kulüpte tercih edebileceğiniz diğer dallar ve özellikle de dans ve masaj ile günün stresinden uzaklaşıp keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Equinox Spor Salonu - konum
X : 40.99795225200373 Y : 28.856939674831324

Adnan Kahveci Bulvarı No: 216 K.3-4 ABC Plus AVM Şirinevler / İSTANBUL