Life Express Deluxia Palace

  • Paylaş
Hakkında

Batı Ataşehir Deluxia Palace, hizmet veren LIFE EXPRESS, kuruluşundan günümüze kadar dinamik, güncel, eğlenceli aktivite programları ve en son teknoloji ile üretilip tasarlanmış spor aletleri ile konsantrasyonunuzu, kondisyonunuzu, kuvvet ve esnekliğinizi, nihai noktada ise sağlık ve yaşam kalitenizi artırıcı yeni trend bir spor & sağlık merkezidir.

LIFE EXPRESS olarak spora olan ilginizin devamlılığını sağlayıp sizi her zaman bir üst seviyeye taşımaya istekli uzman eğitmenler ile hayatınızın bir parçası olmayı hedeflemekteyiz.

Bu doğrultuda total body, pilates, cardio, spinning, functional training, zumba, fitness gibi grup aktivitelerinin yanı sıra, uzman eğitmenler ile birlikte fitness, reformer, power plate, kick box, squash, yüzme gibi VIP antrenman dersleri sunmaktayız. Ayrıca LIFE SPA bünyesinde bulunan türk hamamı, sauna, buhar odası, otantik masaj bakım odaları ile sizi bedensel ve ruhsal açıdan dinlendirip günün stresinden uzaklaştırarak, kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizin kapılarını açıyoruz.

Temiz, kaliteli, profesyonel ve güleryüzlü hizmet anlayışımız ile sizin ve ailenizin kısa sürede sağlıkla hedefe ulaşmasında daima yanınızdayız.

Yorumlar 1
  • 22.10.2020
    Fatmanur B******

    Çalışanlar güler yüzlü ve anlayışlı. Temizlikçisinden yöneticisine müşteri memnuniyetini hedefleyen bir salon,sıklıkla kullanıyorum.

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Life Express Deluxia Palace - konum
X : 40.99545561277146 Y : 29.099546782672405

Teknik Yapı Deluxia Palace Barbaros Mah. Sümbül Sok. No:5