Pleon Sportivo

  • Paylaş
Hakkında

BU MERKEZ KALICI OLARAK KAPATILMIŞTIR.

Sadece kilo vermek, forma girmek ya da formunuzu korumak için değil güne zinde başlamak ya da günün stresini atmak için…

Dünyanın en gelişmiş fitness ve cardio ekipmanlarından olan TechnoGym ürünleri kullanılan fitness katımız cardio ve Gym bölümlerinden oluşmakta. Fitness bölümümüz, formunu korumak, sağlıklı ve zinde bir yaşam ya da daha sıkı kaslar hedefleyenler için uzman eğitmenlerimiz tarafından amacınıza ve bedensel özelliklerinize en uygun eğitim ve beslenme programı ile spor yapma imkânı sunuyor. En yoğun saatlerde bile rahatlıkla, sıra beklemeden spor yapabilmeniz için yeterli sayıda ekipmana sahip olan cardio bölümündeki televizyonlu ve i device bağlantılı ekipmanlarımızla spor yaparken favori dizinizi, haber ya da belgesel kanallarını izleyebilir ya da kendi müziklerinizi dinleyebilirsiniz. Spor esnasında dinginliği sevenler içinse sessiz cardio alanımız birebir. Gym bölümü ise hedefi daha güçlü bir beden ve sıkı kaslar olan vücut geliştirme tutkunlarını bekliyor.

Forma girmek, performansınızı arttırmak ya da bazen sadece daha iyi yüzebilmek için…

160 cm derinliğinde, 20 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde, 5 kulvara sahip kapalı yüzme havuzu ile tüm yıl boyunca yüzmenin tadını çıkaracaksınız. Tüm üyelerimizin ücretsiz olarak kullanabildiği yüzme havuzunda dilerseniz uzman yüzme eğitmenlerimizden özel dersler alarak yüzme öğrenebilir ya da tekniğinizi geliştirebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Pleon Sportivo yüzme havuzunda yapılan Aqua Gym ve Water Spinning gibi grup aktiviteleri ile havuzda spor ile eğlenceyi bir arada bulabilirsiniz. Güvenlik ve hijyene büyük önem verilen Pleon Sportivo’da yüzme havuzunda da temizlik son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve kimyasallar ile sağlanmakta. Havuz temizliği düzenli olarak özel firmalarca denetlenmektedir.

Yorumlar 3
  • 22.10.2020
    Ilgar K******

    Her türlü spor aktivitesinin yapılabildiği, epeyce büyük be temiz bir merkez. S&M öncesinde de 5-6 yıllık üyesiydim bu kulübün, ve gayet memnundum. Kullanmanızı tavsiye ederim.

  • 22.10.2020
    Eser G******

    çokca imkana sahip nezih ve en önemlisi temiz

  • 22.10.2020
    Orhan A******

    Antreman yapmak için gerekli tüm ekipmanları bulabileceğiniz, nezih, temiz ve ferah bir spor merkezi.

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Pleon Sportivo - konum
X : 40.998082762378715 Y : 29.105732962489128

Yeni Sahra Barbaros Mahallesi Karanfil Sokak Batı Ataşehir