Private Gym House

  • Paylaş
Hakkında

Antrenman programlarımız her yaştaki bireyin antrenman yapabilmesine müsaade eder ve yaşınız ne olursa olsun, sistemimiz içerisinde size özel hazırlanmış programlardan yararlanabilirsiniz.

Çocuk - Genç - Orta ve İleri yaşta olmak sadece bir süreçtir. Önemli olan bu süreci, size özel hazırlanan antrenman ile alanında deneyimli olan bir eğitmen eşliğinde en etkili şekilde kullanmaktır.

Çok kalabalık bir ortamda, motivasyondan uzak ve yılda 3 veya 5 sefer belki de hiç gidemeyeceğiniz spor ortamları için üyelik yaptırıp enerjinizi, paranızı ama en önemlisi zamanınızı boşa harcamayın. Size kargaşadan uzak, rahat ve butik bir spor ortamında, kişiliğinizi, vücudunuzu, amacınızı bilen ve sizi sürekli motive eden tek bir eğitmenle, 1000 M2 outdoor parkuru ve 350 M2 kapalı kullanım alanına sahip ferah ve doğayla iç içe olan bir ortamda antrenman yapma imkanı sunuyoruz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Private Gym House - konum
X : 41.1002532 Y : 29.1327793

Fatih Sultan Mehmet Cad. Aydıntepe Sokak