Sports Factory Türkiye

  • Paylaş
Hakkında

ÖNEMLİ: Grup dersleri ücretlidir.

Kişiye Özel Egzersiz Programları

Detaylı bir vücut analizinin ardından, üst düzey eğitmenler tarafından gözlemlenen üyeler için vücut yapılarına, ihtiyaçlarına ve zamanlarına uygun kişisel bir egzersiz programı hazırlanmakta ve düzenli olarak tekrarlanan vücut analizleri ile de kişiye özel programlar üyelerin gelişimine paralel olarak yenilenmektedir.

Fonksiyonel Antrenman

Spor yapmak için kısıtlı zamanı olan üyeler için birçok kas grubu ve kardio çalışmalarının aynı anda uygulanmasına imkân veren fonksiyonel egzersiz programları sunulmakta ve üyelerin spor salonunda az zaman harcayarak kısa sürede hedeflerine ulaşmaları sağlanmaktadır.

Sakatlanmadan Sağlıklı Spor

Medikal kuruluşlarla iş ortaklığı olan Sports Factory Turkey, kodrosunda bulundurduğu uzmanların eşliğinde eklem ve kardiovasküler sağlığınızı en iyi şekilde koruyarak ve varsa mevcut sakatlıklarınızın tedavisine destek olacak şekilde üyelerini çalıştırmaktadırlar.

Yüksek Kalite Ekipman

Sports Factory Turkey, son teknoloji ürünü, eklem sağlığını koruyan, darbe emici yapıya sahip üst düzey ergonomik kardio cihazları, multifonksiyonel fitness ve olimpik Free Weight ekipmanları ile hizmet vermektedir.

Üst Düzey Eğitmenler

İster profesyonel sporcu olun, ister sağlıklı yaşam için spor yapın, kadrosunda branşlarında uzman 9 eğitmen bulunduran Sports Factory Turkey, sizleri tüm bireysel gereksinim ve hedeflerinize yönelik hazırlayacak ve destekleyeceklerdir.

Hijyen

Temizlik ve hijyen konusuna üst düzey önem veren Sports Factory Turkey, Cleno Touch hijyen sertifikası almaya hak kazanmış bir kuruluştur.

Yorumlar 2
  • 22.10.2020
    Jale T******

    Salon çok güzel özellikle yazın biraz tenhalaşıyor tam spor yapmaya uygun

  • 22.10.2020
    Ceyda A******

    Hocaları, temizliği süper bir salon.

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Sports Factory Türkiye - konum
X : 40.971247103550866 Y : 29.088547127321362

5/1, Uzay sok. 19 Mayıs Mahallesi, (Kozzy AVM Mevkii)