Tanju Yıldırım Akademi

  • Paylaş
Hakkında

Tanju Yıldırım Akademi İstanbul, Kadıköy bölgesinde hizmet vermektedir.

Tanju Yıldırım Akademi İstanbul Kadıköy’de yer almaktadır.

Tanju Yıldırım İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı yüksek bölümünü bitirmiştir. Okul yıllarından itibaren sahne sanatlarından oyunculuk, müzik ve dans alanında kendini geliştirmiş ve birçok dizi, oyun, radyo ve televizyonlarda da görev almıştır. Arjantin Tangosunun en önemli sanatçılarından bir tanesidir. Avusturyalı tango orkesttası “Band-O-Neon” ile şarkıcı ve dansçı performansları ile hem yurt içi hem de yurt dışında gerçekleştirdiği gösteri bulunmaktadır.

Akademisinde birçok öğrenci yetiştirdiği gibi çeşitli gösteriler, dans geceleri, organizasyonlar, yurt içi ve yurt dışı atölye çalışmaları da gerçekleştirmektedir.

Akademinin stüdyoları dans için tasarlanmış, parkeli, klimalıdır ve Avrupa’nın sayılı stüdyoları arasında yerini almıştır.

Akademinin atmosferi oldukça sıcak ve dosthanedir. Herkesin kolaylıkla öğrenebileceği ve keyif alabileceği metodlarla kaliteli, etkin ve estetik ders anlayışına sahiptir.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Tanju Yıldırım Akademi - konum
X : 40.97834835194069 Y : 29.046491195192743

Bağdat Caddesi No:129 Giriş: 52/A Feneryolu İSTANBUL