Yogangela Yoga Stüdyo

  • Paylaş
Hakkında

Uluslararası Yoga Alliance sertifikalı ekibiyle Yogangela yoga stüdyosu çeşitli Yoga ekolleri, Pilates dersleri, Reiki enerji çalışmaları, Melek terapisi alabileceğiniz butik bir yoga merkezidir.

Haftanın her günü bütün yaş gruplarına ve farklı beklentilere uygun yoga ve pilates derslerine katılabileceğiniz gibi, alanında uzman bizlerin hazırladığı enerji çalışmalarına, atölye çalışmalarına da katılarak farklı alanlarla tanışıp yoga pratiğinizi güçlendirebilirsiniz. Yogangela eğitmenleri ders verdikleri alanda uzman ve herkesin bedenine uygun, beden farkındalığınızın arttığı, bedeninizin gücünü hissedeceğiniz dersler vermekte.Yoganın ve meditasyonun bedenlerinde ve yaşamlarında yarattığı değişimlerle yola çıkmış bir takımız ve sizin de hayatınızda beden farkındalığının açacağı yolları destekliyoruz.

​Yogangela yoga stüdyosunda geleneksel hatha yogadan, vinyasa, ashtanga ve yin yogaya, farklı meditasyon pratiklerine ve kişiye özgü yoga pratiklerine kadar bir çok dersi Türkçe ve İngilizce alabilirsiniz. Ayrıca pilates dersleriyle vücudunuzu geliştirebilir, stres, üzüntü, fiziksel ve ruhsal rahatsızlıklarınızı Reiki enerji terapisiyle şifalandırabilir, melek enerjisi ile geçmiş yaşamınızı, ilişki ve iş hayatınızı şifalandırabilirsiniz. Stüdyomuzda Türkiye'de başka hiçbir stüdyoda olmayan melek enerjisi ve reiki ile harmanlanmış yoga derslerine katılabilir, dersten ruhsal boyutta da yarar görebilirsiniz.

​Enerjisi yüksek, güzel geçecek bir günden sadece bir yoga dersi uzaktasınız!

Rezervasyon için ​https://www.yogangela.org/rezervasyon linkini kullanabilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Yogangela Yoga Stüdyo - konum
X : 40.992329879197776 Y : 29.12304806360555

Atatürk Mah. Sedef Cad. Ata Blokları 3/3 Kat:2 D:24