Family Club

  • Paylaş
Hakkında

Family Club Kahramanmaraş bölgesinde hizmet vermektedir.

Güleryüzlü ve samimi ekibi ile dikkat çeken spor salonu, tercih ettiğiniz spor aktiviteniz ve antrenmanınıza dair ileri seviyede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için hayli ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Uzun zamandır ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama start vermek için ihtiyacınız olan aksiyona geçmek ve aklınızdan geçen sporunuzu ve aktivitenizi üyelik yaptırarak başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişime geçiniz.

Family Club spor salonunda çocuklar için bale, cimnastik, boks, capoeira dersleri, bayanlar için de pilates, zumba, reformer derslerimiz vardır.

Family Club spor salonu olarak çocuklarımızın motorik özelliğini en iyi şekilde gelişmesini sağlıyoruz. Bunun haricin de çocuklarımıza yüzme sporunu kulüp olarak yaptırmaktayız.Antreman programımızın içeriğinde Artistik Cimnastik temelli ; “el-göz, el ayak koordinasyon” çalışmaları, denge çalışmaları, kol- bacak kuvvetlendirme çalışmaları ve omuz kuvvetini arttırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra ; vücut esnekliğini ve çevikliği estetik unsurlar ile geliştirmeye yönelik çalışmalar yer almaktadır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Family Club - konum
X : 37.57826464045414 Y : 36.87830328941345

Tekerek Yolu Üzeri Şehit Abdullah Çvş. Mah. 66044 Sok. NO:3/1 Onikişubat/ Kahramanmaraş