BOF Fitness

  • Paylaş
Hakkında

Spor Salonu; her zaman aklınızdan geçen o amatör ve profesyonel antrenmanınıza dair yüksek kalitede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için epey ferah, iç açıcı ve yüksek spor motivasyonuna sahip bir merkezdir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata hemen başlamak için yapmanız gereken tek şey daha fazla düşünmeyi bırakmak ve aklınızdan geçen kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak.

BOF Fitness spor salonu Kocaeli İzmit'de bulunmaktadır.

BOF Fitness spor salonunda her bireyin vücut yapısı ve beslenme şeklinin farklı olduğu bilinci ile bilimsel ölçüm yöntemleri ile analizler yapılarak kişiye özel antreman programları hazırlanmaktadır.

BOF Fitness spor salonunun mimamrisi oldukça özeldir. Ayrıca bol oksijen kapasitesi sağlayan havalandırma, özel ses ve ışık sistemi ile yapacağınız antremanlarda kendinizi oldukça ayrıcalıklı hissedebilirsiniz.

Spor salonunda geniş bir çalışma branşı bulunmaktadır. Hedeflerinize yönelik fitness, functional training, reformer pilates, kick boks gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı yaşama adım atarken siz de kendinizi özel hissetmek istiyorsanınz daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
BOF Fitness - konum
X : 40.773741248737764 Y : 29.98621702194214

Alikahya Cumhuriyet Mah. Albay Karaosmaoğlu Cad. No:11/B28 Yıldız Konutları İzmit