Gebze Akademi Spor Center

  • Paylaş
Hakkında

Gebze Akademi Spor Center Kocaeli, Gebze bölgesinde hizmet vermektedir.

Spor Salonu; her zaman arzuladığınız egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik yüksek kalitede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi yapmak için epey ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata start vermek için tek yapmanız gereken hızlı hareket etmek ve yapmak istediğiniz sporunuzu ve aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Gebze Akademi Spor Center 1982 yılından Beri Habeş Spor adı altında Hizmet vermektedir.Başta İzmit olmak üzere Şubelerimiz İzmit merkez ve Gebze şubesi ile devam etmektedir.Onlarca Şampiyonluğa imza atan kulubumüz.Gebzede’de Akademi Spor Center ile Hizmetinizdeyiz. Kulübümüz Alanunda Profesyonel hocalar ile hizmet vermektedir. Neden Biz? Profesyonel Bir Ekip: Gebze Akademi Spor 30 yıllık spor işletmeciliği deneyimine sahip yöneticileri, alanında uzman sertifikalı ve ödüllü eğitmen ve antrenörleri, müşteri memnuniyetine hizmet eden dinamik ve tecrübeli ekibiyle işini severek yapan ve bunu müşterisine hissettiren bir kadroya sahiptir. Sağlıklı ve Sürdürülebilir Spor: Gebze Akademi Spor , sporcu ürünlerinde kesinlikle doping maddesi bulundurmayarak, amatör ve profesyonel sporcular için sağlıklı ve sürdürülebilir bir spor yaşamını destekler. Hijyenik ve Güvenli Bir Ortam: Gebze Akademi Spor , üyelerinin kullanımına açık, ferah ve konforlu soyunma odaları, temiz ve hijyenik lavabo ve duşlar, güvenilir ve kişiye özel dolaplarla, profesyonel bir tesisin tüm gereklerini yerine getirmektedir. Yaz Kış Konforlu Spor: Gebze Akademi Spor yazın bunalıp terlemeden, kışın üşümeden spor yapabilmenin keyfini yaşatır, sporcu için ideal sıcaklık koşullarını sağlar ve yeterli havalandırma donanımı ile ferah bir spor yapmanızı sağlar. Sauna Ayrıcalığı:Salonumuzda Savuna odası Mevcuttur. . Gerekli ve Yeterli Ekipman: Gebze Akademi Spor , üyelerinin sağlıkla ve konforla çalışabileceği son teknoloji ve yüksek kaliteye sahip düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılan, güvenilir marka spor ekipmanlarına sahiptir. Böylelkile üyelerin, sıra beklemeden rahat ve ferah bir ortamda spor yapabilmesine olanak sağlar.

Yorumlar 1
  • 22.10.2020
    Filiz T******

    Fiyatlar nedir acaba

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Gebze Akademi Spor Center - konum
X : 40.79474989909857 Y : 29.432582568590306

Hacı Halil Mah. İstanbul Cad. Tatlıkuyu Köprüsü Yanı No:151, 41400 İzmit