Kocaeli Fit Life Center

  • Paylaş
Hakkında

Kocaeli Fit Life Center Kocaeli, İzmit bölgesinde hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, arzu ettiğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik yüksek kalitede istasyon ve ekipmanlara sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi yapmak için oldukça sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Çağımız önemli sorunu obezite probleminden uzak durmak ve kaliteli bir yaşama hemen başlamak için yapmanız gereken tek şey aksiyona geçmek ve arzuladığınız aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişim formunu doldurunuz.

KOCAELİ HAMAMI, Kentimizin en modern ve en kapsamlı yaşam merkezi olarak hizmet vermektedir. Tarihi OSMANLI HAMAMI felsefesini modernize ederek saunasıyla, buhar odasıyla, jakuzisi, yüzme havuzuyla eşsiz bir hizmeti siz sevgili halkımıza sunmaktan kıvanç duyarız. Bay ve bayanlara özel olmak üzere İKİ AYRI BÖLÜMDEN oluşan merkezimizde sizlerin rahatı için herşeyi düşündük. Deneyimli, profesyonel personelimiz ile geleneksel hamam kültürümüzü hijyenik ortamlarda yaşatmaya çalışıyoruz. Fit Life Center’ da en iyi deneyime sahip, yardımsever ve ayrıca beslenme ve sağlıklı yaşam tarzı konularında uzman olan eğitmenlerle tanışacaksınız. Size eğitimi nasıl sevdireceklerini ve sonuçları görmenizi sağlayacaklarını çok iyi biliyorlar. Aktivitelerden sonra geniş, ferah salonumuzda ya da sizlere özel ayrılmış dinlenme odalarında uzanarak günün yorgunluğundan tamamiyle uzaklaşmanıza yardımcı oluyoruz. Sizlere özel ayrılmış; bayan bölümümüzde bayan, erkek bölümümüzde erkek personelimizlehizmet vermekteyiz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Kocaeli Fit Life Center - konum
X : 40.76872251956645 Y : 29.949807416172234

Kadıköy Mah. Bağdat Cd. Selahattin Mutlu Sk. 54 / A , Doğu Kışla Parkı Mevki , İzmit / Kocaeli