Azra Club

  • Paylaş
Hakkında

Azra Club Konya, Selçuklu bölgesinde hizmet vermektedir.

Güleryüzlü ve samimi ekibi ile dikkat çeken spor salonu, her zaman aklınızdan geçen o egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza dair ileri seviyede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, sporunuzu gerçekleştirmek için epey ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken aksiyona geçmek ve arzuladığınız aktif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişime geçiniz.

Azra Club spor salonu Konya'da hizmet veren salonlar arasında yer almaktadır. 10 spor hocası ve fitness, badi, boks gibi alanlarda hizmetler vermektedir. Bire bir derslerin verildiği sporcular ile sürekli olarak etkileşimde olunduğu bir spor salonudur. Konya Selçuklu da yer alan Azra Club bire bir olarak öğrenim görmek isteyen aynı zamanda erkek ve kadınların ayrı yerlerde spor yaptığı bir salon, isteyenler için ortak alanlarında olduğunu söylemekte yarar var.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Azra Club - konum
X : 37.9817759073994 Y : 32.49312835088551

Azra Tatil Köyü Gülaçar Sokak No:37, Yazır Mahallesi, 42060 Selçuklu/Konya, Türkiye