Dinamik Spor Salonu

  • Paylaş
Hakkında

Merkezi konumuyla dikkat çeken spor salonu, arzu ettiğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize yönelik ileri seviyede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için oldukça sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Çağımız önemli sorunu obezite probleminden uzak durmak ve kaliteli bir yaşama adım atmak için ihtiyacınız olan hızlı karar verip harekete geçmek ve aklınızdan geçen aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak.

Dinamik Spor Salonu Konya'da bulunmaktadır. 1995 yılından itibaren sizlere hizmet etmektedir. Fitness, vücut geliştirme, step, aerobik, pilates, taekwondo, kick boks, aikido, Muay thai, body building, body kondisyon, body fitness, bilek güreşi, MMI gibi konusunda uzman eğitmenlere sahip birçok branşı deneyimleyebilirsiniz.

Hedefleri herkesin her yaşta fiziksel aktivitenin gerekliliğinin farkındalığını yaratmak, motivasyonunuzu bulmak ve bunu kaybetmeden severek antremanlarınızı yapmanızı sağlamaktır.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Dinamik Spor Salonu - konum
X : 37.8724143256462 Y : 32.47975945472717