Maxpora Spor Merkezi ve Yüzme Havuzu

  • Paylaş
Hakkında

Maxpora Spor Merkezi ve Yüzme Havuzu Konya, Karatay bölgesinde hizmet vermektedir.

Güleryüzlü ve samimi ekibi ile dikkat çeken spor salonu, her zaman yapmak istediğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize dair yüksek kalitede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi yapmak için epey ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata adım atmak için tek yapmanız gereken daha fazla düşünmeyi bırakmak ve arzuladığınız aktif olma hayalinizi üyelik yaptırarak başlatmak. Üyelik ve daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurunuz.

Her mevsim farklı keyifler alacağınız tesisimizde öncelik, sağlıklı koşullarda spor yapabilmenizdir. 7 x 24 saat koruma ve ısıtma yapılan tesisimizde, periyodik temizlik yerine, anlık temizlik ve tanımlanan temizlik durumunun sürekli sağlanması anlayışı vardır. Tesislerimizde bulunan yüzme havuzu, fitness, buhar odası, sauna, şok havuzu, Türk hamamı, jakuzi gibi hizmetlerden üyelik sistemiyle yararlanabilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Maxpora Spor Merkezi ve Yüzme Havuzu - konum
X : 37.866426410317864 Y : 32.53549575805664

Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi No: 128 Karatay/KONYA (KTO Karatay Üniversitesi Karşısı)