Sportime ve Gençlik Spor Kulübü

  • Paylaş
Hakkında

Sportime ve Gençlik Spor Kulübü Konya, Selçuklu bölgesinde hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, arzu ettiğiniz sağlıklı ve aktif yaşamınıza yönelik ileri seviyede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, sporunuzu yapmak için oldukça ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata hemen başlamak için ihtiyacınız olan kararlı olmak ve yapmak istediğiniz sporunuzu üyelik yaptırarak başlatmak. Daha detaylı bilgi için iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Sportime ve Gençlik Spor Kulübü, Konya Selçuklu’da bulunmaktadır.

Kulüpte yararlanabileceğiniz dallar; fitness, body building, taekwondo, kick boks, thai boxingdir.

Kulübün içerisinde bulunan ekipmanlar teknolojiktir.

Kulübün kendi bünyesinde bulunan eğitmenler konularında oldukça uzman ve deneyime sahiptir.

Kulübün başantrenörü İdris Aydın önderliğinde diğer dallardaki antrenörler Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörü İbrahim Aydın, Boks Antrenörü Ali Aydın, Kick Boks Antrenörü Şükrü Uz, Muay Thai Antrenörü Muhammed Börcü’dür.

Fitness ve diğer spor dallarının sadece antremanlara dayalı olmadığı bilincinde olan kulüp düzenli yaşam ve sağlıklı beslenme üzerinde de hassasiyet gösterir.

Fit ve sıkı bir vücuda sahip olabilmek ya da hedefleriniz doğrultusunda sağlam adımlar ile ilerleyebilmek adına eğitmenler sürekli yanınızda olacaktır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Sportime ve Gençlik Spor Kulübü - konum
X : 37.874059434984396 Y : 32.483082711696625

Babalık Mah. (İhsaniye) Bağlıca Sok. Çobanoğlu Apt. No: 2/A (Petek ve Fatih Pastanesi Arkası)