Swiss Spor

  • Paylaş
Hakkında

Swiss Spor Konya, Selçuklu bölgesinde hizmet vermektedir.

Güleryüzlü ve samimi ekibi ile dikkat çeken spor salonu, istediğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza dair yüksek kalitede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, sporunuzu yapmak için epey sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Fit ve sağlıklı bir yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey hızlı hareket etmek ve yapmak istediğiniz aktivitenizi üyelik yaptırarak başlatmak. Üyelik paketleri ile ilgili iletişime geçiniz.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, istediğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik yüksek kalitede istasyon ve ekipmanlara sahip olup, aktivitenizi kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için epey ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata hemen başlamak için yapmanız gereken tek şey hızlı hareket etmek ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu ve aktivitenizi üyelik yaptırarak başlatmak.

Konya'da bulunan Swiss Spor Salonu, 18 yaş ve üstü herkesin çalışabileceği 1500 metre alana sahip bir salondur.

Ekipmanları TECHNOGYM marka güvencesine sahiptir. 2014 yılından itibaren Konya'nın en büyük ve en modern spor salonudur.

Üyelik paketleri ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Swiss Spor - konum
X : 38.00876782324814 Y : 32.523908615112305

Bosna Hersek Mah. Mesaj Cad. 36/J 1 Selçuklu / KONYA