Tempo Spor Kulübü

  • Paylaş
Hakkında

Merkezi konumuyla dikkat çeken spor salonu, dilediğiniz amatör ve profesyonel antrenmanınıza yönelik ileri seviyede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, aktivitenizi kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için hayli ferah, iç açıcı ve yüksek spor motivasyonuna sahip bir merkezdir. Sağlıklı ve aktif bir yaşama start vermek için tek yapmanız gereken daha fazla düşünmeyi bırakmak ve bu zamana kadar ertelediğiniz aktivitenizi üyelik yaptırarak başlatmak.

Tempo Spor Kulübü Konya'da bulunmaktadır. Spor salonu 2000 yılından beri sizlere hizmet vermektedir. Tempo Spor Salonu sporu bir hobi değil bir yaşam tarzı olarak görmekte ve sizlere de bu bakış açısı ile yaklaşmaktadır.

Spor salonunun içi ekim ayı itibari ile yenilenip sizlerin hizmetine sunulmuştur. Spor salonunda yararlanabileceğiniz branşlar arasında: fitness, body building, boks, muay thai, kick boks bulunmaktadır.

Siz de bu yaşam tarzına adım atmak istiyorsanız üyelik ve daha detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Yorumlar 1
  • 22.10.2020
    Handan A******

    Boks için birçok salona gittim ancak böyle güzl antreman görmedim

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Tempo Spor Kulübü - konum
X : 37.88103872433656 Y : 32.48832321738132

Nişantaş Şahin Ağa Sokak Derbentliler Sitesi 5/A 42060 Selçuklu/Konya Türkiye