N&G Ordu

  • Paylaş
Hakkında

N&G Spor Salonu, Ordu'da hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, her zaman yapmak istediğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik ileri seviyede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, sporunuzu ve aktivitenizi kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için epey ferah ve iç açıcı bir ortama sahiptir. Devamlı ertelediğiniz o aktif ve dinç hayata adım atmak için tek yapmanız gereken aksiyona geçmek ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu ve aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişime geçiniz.

Şehir merkezinde, deniz manzarasına sahip spor salonu oldukça modern çizgiler ile tasarlanmıştır. Salonda hijyen ön planda tutulmaktadır.

Konusunda uzman eğitmenler ve Technogym marka son teknolojiye sahip ekipmanlar ile motivasyonunuzu kaybetmeden istemiş olduğunuz hedeflerinize kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Spor salonunda pilates, core, fonksiyonel antreman, fitness, vücut geliştirme ve beslenme ve diyet hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Antreman sonunda günün yorgunluğunu ve stresini Türk hamamı, spa veya masaj ile atabilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
N&G Ordu - konum
X : 40.987087208875096 Y : 37.87659832956127

Düz Mahalle, Süleyman Felek Caddesi, No: 31/101 Altınordu Ordu Ordu, Türkiye