Olympia Fitness Tekirdağ

  • Paylaş
Hakkında

Olympia Fitness Tekirdağ'da hizmet vermektedir.

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, her zaman aklınızdan geçen o amatör ve profesyonel antrenmanınıza yönelik yüksek kalitede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, aktivitenizi gerçekleştirmek için epey ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Çağımız önemli sorunu obezite probleminden uzak durmak ve kaliteli bir yaşama hemen başlamak için tek yapmanız gereken hızlı karar verip harekete geçmek ve yapmak istediğiniz kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi üyelik yaptırarak başlatmak.

1994 yılından itibaren sizlere hizmet vermekteyiz. 700 metrekare toplam alana sahip bir spor salonudur. Spor salonunda sürekli sıcak suyu hazır olan duşları, saç kurutma makineleri ve antreman öncesinde ya da sonrasında tercih edebileceğiniz sağlıklı içeceklerin yer aldığı cafe barı ile sizlerin memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflemektedir.

Olympia Fitness spor slaonunda yararlanabileceğiniz hizmetler; core egzersizleri, zumba, cardio egzersizleri, fitness, bodybuilding, vücut ağırlığı egzersizleri, açık hava egzersizleri, branş kondisyon antreman, fonksiyonel antremanlar ve personal trainingdir.

Üyelik ve daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Olympia Fitness Tekirdağ - konum
X : 40.9770185903061 Y : 27.513837218284607

Ertuğrul Mahallesi Eski Balık Pazarı Sokak No: 6 Tekirdağ / Merkez