Gram Altın

Alış: 2225.2903

Satış: 2225.8003

Çeyrek Altın

Alış: 3605.8903

Satış: 3667.4003

  • Düğün Hizmetleri
  • 17 Ocak, 2020

2022 En Trend Gelin Saçı Ve Makyajı!

  • 0
  • 6111
  • 0
  • 0

2022 En Trend Gelin Saçı Ve Makyajı!

2022 gelin saçı ve makyajı modelleri, geride bıraktığımız yıl ile aynı mı olacak yoksa yeni bir akım ve moda nedeniyle daha farklı tasarım ve modeller mi denenecek bunu zaman gösterecek. Ancak internet sitemizi inceleyecek olursanız önümüzdeki yıl da revaçta olacağını düşündüğümüz gelin saçı tasarım ve modelleri hakkında önemli bilgiler alabilirsiniz. Kültürümüzün en önemli geleneklerinden birisi düğünlerimizdir. Düğünlerde gelin ve damat tarihimizin derinliklerinden gelen örf ve adetlerimize uyarak belirli giyim tercihlerinde bulunmak zorundadırlar. Son yıllarda gelişen ve değişen bir giyim anlayışımız bulunuyor. Buna rağmen gelinlerin giydikleri gelinlikler, nişanlık elbiseleri, düğünlerdeki saç ve diğer bakım konuları kültürümüzün getirdiği mirasla hala yoğun şekilde haşir neşir durumdadır. Gelinlerin saçlarının nasıl olacağı, gelin elbisesinin hangi modelde olacağı, gelin aksesuar ürünlerinin neler olacağı vs. gibi birçok konu belirlenirken genel anane ve kültürel miras son derece dikkate alınmaktadır. Ülkemizde bu konuda bölgesel farklılıklar olsa da genel olarak düğünlerde tercih edilen belirli kıyafetler ve aksesuar ürünleri bulunmaktadır. Gelin Saçı için kuaför arayışındaysanız eğer platformumuzda bulunan kuaför firmalarını inceleyip dilediğiniz kadar teklif alabilirsiniz.

Saloon BK Saç Tasarım Merkezi (Bursa / Nilüfer)
Saloon BK Saç Tasarım Merkezi (Bursa / Nilüfer)
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►
Hair World Levent Akan (Bursa / Nilüfer)
Hair World Levent Akan (Bursa / Nilüfer)
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►

Düğünlerimiz Nasıl Yapılmaktadır?

İsteme merasiminden sonra kararlaştırılan nişan ve düğün günü gelinceye kadar yapılan küçük çaplı etkinlikler düğün gününe kadar yapılan hazırlıkların bir parçasıdır. Düğün günü gelinin kuaförde saç bakımının yapılmaya başlanmasıyla hareketlenen bir telaş ve hazırlık süreci bulunmaktadır. Gelinlerin düğünde istedikleri gibi bir saç modelinde olabilmesi ve bulundukları yılın modasına uygun olarak bir gelinlik ve saç tasarımı ile ziyaretçilerinin karşısına çıkabilmesi gerekir. Bu kısım gelinler için çok önemlidir. Hayatlarının en mutlu ve güzide günlerinden birini yaşayan gelinler, bir daha yaşamayacakları bu gün için büyük önem verirler. Son derece haklı oldukları bu konuda gelin saçı ve başı hazırlıkları için tercih ettikleri kuaförler de önem kazanmaktadır. Genellikle iyi olan ve kendini ispatlamış kuaförler tercih edilmektedir. Gelin saçı ve başı yapımında sadece kuaförler görev almamaktadır. Aynı zamanda düğünün yapılacağı anlaşmalı kır düğün salonları veya diğer düğün salonları da rol almaktadır. İyi ve profesyonel olarak düğün organizasyonu düzenleyen bir salon kiralanmış ise bu salon gelin saçı ve başı yapımında da geline destek vermekte ve istediği model ve tasarımla düğüne çıkabilmesi için gerekeni yapabilmektedir. Gelinler düğünden saatler önce saçlarını yaptırmak üzere kuaföre giderler ve aileden belirli kişilerin de saçlarının yapılmasıyla birlikte düğünün ön hazırlık aşaması tamamlanmış olur. Kuaförde veya düğün salonlarının ilgili bölümlerinde hazırlanan saçlar ve başlarda belli başlı model ve tasarımlar kullanılmaktadır. Bu model ve tasarımlardan bazıları şunlardır.

Deepcut Nişantaşı (İstanbul / Şişli)
Deepcut Nişantaşı (İstanbul / Şişli)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►
Bu Kafa Hair Design House (İstanbul / Beyoğlu)
Bu Kafa Hair Design House (İstanbul / Beyoğlu)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►

At Kuyruğu Saç Modeli

Gelin olmaya hazırlanan ve evlilik kararı veren genç kızların önemli bir bölümü düğününde at kuyruğu saç modeli ile ziyaretçilerinin karşısına çıkmak isterler. Çok dikkat çekici bir saç modeli olan at kuyruğu saç modeli, düğün salonlarının kuaförlerinde de uygulanan saç modelleri arasındadır. Gelinlerin dikkat çekiciliğini sağladığı gibi saç modelleri arasında en farklı görünümü oluşturması nedeniyle de özellikle tercih edilen bir model türüdür. Belinin bel kısmına kadar uzanan bir saç modeli olup gelinlerin severek ve beğenerek tercih ettikleri bir modeldir. At kuyruğu saç modeli, 2022 gelin saçı modelleri arasında özellikle tercih edilecek modeller arasında olacağı ve 2020 yılında da birçok gelin tarafından özellikle takip edilecek bir moda akımı olacağı düşünülmektedir.

Kuaför Ferdi & Cihan (İzmir / Buca)
Kuaför Ferdi & Cihan (İzmir / Buca)
İzmir
Teklif Al Firmayı İncele ►
Gül Eğriboz & Gelin Koçu (İzmir / Karşıyaka)
Gül Eğriboz & Gelin Koçu (İzmir / Karşıyaka)
İzmir
Teklif Al Firmayı İncele ►

Dalgalı Saç Modeli

Dalgalı saç modeli de gelin adayları tarafından önceden belirlenen ve düğünlerde tarz ve tasarım olarak kullanılmaya karar verilen modeller arasındadır. Dalgalı saç modelinde saçlar dalgalı görülmektedir. İsminde belirtilen tarzda bir modele sahip olan dalgalı saç modeli, birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Gelinlerin farklı ve kendine güvenen bir görünümde ziyaretçilerin karşısına çıkmasını sağlıyor. Dikkat çekiciliği kadar gelinlerin daha güzel görülmesini sağlayan bir saç modelidir. Dalgalı saç modelinde farklı aksesuarlar kullanılarak tasarımın daha etkileyici ve dikkat çekici olması sağlanabiliyor. Kullanılan taç ve tokalar gelinleri farklı bir görünüme sokabiliyor. Dalgalı saç modeli sayesinde ve kullanılan aksesuarlar sayesinde gelinler adeta kraliçeleri andırabiliyorlar. 2022 gelin başı modelleri arasında da olması beklenen bu model sayesinde gelinler 2020 yılında da düğünlerini mutlu ve unutulmaz anılara sahne olacak şekilde yapabilecekler. 2022 yılı gelin başı modelleri arasında bu saç modelinin olup olmayacağını ve gelinlerin bu saç modelini tercih edip etmeyeceğini ise yine zaman gösterecek.

Makas by Erdem Kıramer (Ankara / Çankaya)
Makas by Erdem Kıramer (Ankara / Çankaya)
Ankara
Teklif Al Firmayı İncele ►
Fikret Alıcı & Pelin Korkmaz Beauty Hair (Ankara / Çankaya)
Fikret Alıcı & Pelin Korkmaz Beauty Hair (Ankara / Çankaya)
Ankara
Teklif Al Firmayı İncele ►

Topuz Modelleri

2022 gelin saçı ve makyajı modelleri arasında tercih edilecek bir diğer saç modeli ise topuz modelleri olacak diye düşünüyoruz. Gelinlerin makyajı ile de bir bütünlük arz eden bu modelde saçlar başın arka kısmından toplanmak suretiyle yapılıyor ve düğüne hazırlanıyor. Topuz modeli saçlarda farklı aksesuar ürünler de kullanılıyor. Tokalar ve taç türü malzemeler ile gelinlerin saç tasarımları farklılaştırılabiliyor. Gelinlerin kraliçe görünümüne kavuşmasında önemli bir tercih olarak görülüyor. Gelin tacı ve aksesuar için platformumuzda bulunan aksesuar firmalarını inceleyip teklif alabilirsiniz. Gelinlerin düğünde bazı oyunlarda ve etkinliklerde bulunmasını kolaylaştıracak bir saç modeli olan topuz modeli, düğün boyunca dağılmadan ve bozulmadan kalabilecek olması sayesinde de özellikle tercih edilen modeller arasında bulunuyor. Gelinlerin daha sade ve daha belirgin bir yüz güzelliği ile ziyaretçilerinin karşısına çıkmasını sağlayan bu model geride bıraktığımız yılın en çok tercih edilen modelleri arasındaydı. Topuz modelleri farklı türlerde olabilmektedir. Genel ambiyans olarak bütün topuz modelleri birbirine benzemektedir. Ancak kullanılan toka veya diğer aksesuar malzemeleri değiştirilerek farklılaştırılma yapılabilmektedir. Kuaför ve düğün salonlarının gelin hazırlanma odalarında uygulanabilen bu model ile gelinler hayatlarının en mutlu gününde unutulmaz anların yaşanmasında etkili oluyorlar.

Orhan Zeyrek (Adana / Çukurova)
Orhan Zeyrek (Adana / Çukurova)
Adana
Teklif Al Firmayı İncele ►
Ziya Hizar Ziyapaşa (Adana / Seyhan)
Ziya Hizar Ziyapaşa (Adana / Seyhan)
Adana
Teklif Al Firmayı İncele ►

Örgü Modelleri

Örgülü saç modelleri geride bıraktığımız yılda düğünlerde tercih edilen saç modelleri arasındaydı. 2022 gelin başı ve makyajı modelleri arasında da olması beklenen örgü modelleri, gelinlerin diğer tüm saç modellerine nazaran daha farklı olmasını sağlıyor. Gelinlerin hazırlanmasında daha fazla dikkat ve özen gösteren bir saç modelidir. Örgülü olması gelinlerin saçlarını daha kolay kontrol etmesini sağladığı gibi düğün boyunca bakım ve yeniden hazırlık gibi bir süreci gerekli kılmamaktadır. Kuaförlerde hazırlanan bu saç modeli gelişmiş ve profesyonel düğün salonu hizmeti veren kır düğünü salonlarının gelin hazırlık odalarında da uygulanmaktadır. Gelinlerin mutlu günlerinde sorunsuz ve dikkat çekici bir saç modeli ile ziyaretçilerinin karşısına çıkması gerekiyor. Bunu sağlamak için de saç modellerini uygulayan kişilerin uzman ve deneyimli kişiler olması lazım. Gelinlerin tercihlerini birebir uygulayabilecek kapasitede kuaförler sayesinde hazırlanan saçlar, düğün boyunca gelinlere herhangi bir rahatsızlık vermeyecek nitelikte olabiliyor. Gelinlerin düğünde katılması gereken oyun ve organizasyonlara katılmasını kolaylaştıracak olan örgülü saçlar, ziyaretçilerin de çok beğeneceği ve alkışlayacağı bir saç modeli olarak öne çıkıyor. İnternet sitemiz düğün salonlarında yapılan düğünlerde ve kır düğünlerinde yapılan düğünlerde gelinlerin tercih ettikleri veya etmeleri gereken saç ve baş tasarım ve modelleri ile makyaj ve bakım modellerinin tanıtımının yapıldığı bir sitedir. Makalemizi okuduktan sonra sitemize giriş yaparak firmamızla yapacağınız organizasyonlarda alabileceğiniz hizmetler hakkında daha fazla bilgi alabilir ve 2022 yılında tercih edilecek saç modellerini inceleyebilirsiniz.

Mos Kuaför (Antalya / Aksu)
Mos Kuaför (Antalya / Aksu)
Antalya
Teklif Al Firmayı İncele ►
Crowne Plaza Antalya Kuaför (Antalya / Konyaaltı)
Crowne Plaza Antalya Kuaför (Antalya / Konyaaltı)
Antalya
Teklif Al Firmayı İncele ►

Bir Yorum Yazın