Gram Altın

Alış: 2225.2903

Satış: 2225.8003

Çeyrek Altın

Alış: 3605.8903

Satış: 3667.4003

  • Düğün Hizmetleri
  • 16 Ocak, 2020

2022 Gelin Aksesuar Seçimleri Nasıl Olmalı?

  • 0
  • 6527
  • 0
  • 0

2022 Gelin Aksesuar Seçimleri Nasıl Olmalı?

2022 gelin aksesuarları yeni evlenecek çiftlerin aklında bir soru işareti olarak kafa karıştırıyor. Bilindiği gibi gelinler düğünlerin başrolüdür. Ancak güzel seçilmeyen, gelinin vücuduna uygun olmayan gelinlik tüm parıltınızı söndürebilir. Doğru şekilde seçilen bir gelinlik ile yanlış gelin saçı, yanlış makyaj ya da yanlış aksesuar kullanımı da aynı şekilde gelinin tüm ihtişamına gölge düşürebilir. Tüm her şey yolunda gitse bile doğru olmayan ve yolunda gitmeyen tek bir şey bile tüm gecenizi mahvedebilir. Şimdi bir gelin için en önemli şeylerden olan aksesuar, saç ve makyaj trendlerini sizler için hazırladık.

Anjelique Accessories By İnci Dantel (İstanbul / Fatih)
Anjelique Accessories By İnci Dantel (İstanbul / Fatih)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►
Beyaz Aksesuar (İstanbul / Beşiktaş)
Beyaz Aksesuar (İstanbul / Beşiktaş)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►

Renkli Mi Renkli Duvaklar

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2022 duvaklı gelin saç modelleri içerisinde hala trend olan rengarenk duvaklar geçtiğimiz seneye göre ufak değişikler ile bu yılda oldukça moda. Rengarenk duvaklarda meydana gelen ufak değişiklikler ise renkleri tüm duvakta görmüyoruz. Renkli tasarımlar duvaklarda ufak detaylarda karşımıza çıkıyor. Spreylenmiş efekti, renkli çiçekli aplikeler ve çeşitli renkli tasarımlarla hareket katılan duvaklar 2022 yılının düğünlerinde gelinleri oldukça iddialı gösteriyor.

Kocaman Gelin Taçları

Bazı kadınlar gösterişten hoşlanırken bazı kadınlar sadelikten yanadır. İşte şimdiki 2022 gelin saç aksesuarları arasından gösterişli olmayı seven gelin adaylarının kalplerini fethedecek bir trend geliyor. Dev gelin taçları ile oldukça gösterişli bir o kadar da modern gözükeceksiniz. Birbirinden farklı tasarımlara sahip birçok gelin tacı bulunuyor. Eğer gösterişi seven bir gelin adayı iseniz mutlaka denemeniz gerenken saç aksesuarı dev taçlardır. Otel ve daha tarihi mekanlarda organize edilen düğünlerde de kullanılan bu aksesuarlara göz atmalısınız. Gelin tacı ve diğer aksesuar arayışındaysanız eğer platformumuzda bulunan aksesuar firmalarını inceleyip dilediğiniz kadar teklif alabilirsiniz.

Sarace (Bursa / Osmangazi)
Sarace (Bursa / Osmangazi)
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►
Pınar Arkun Design Shoes & Accesories (Bursa)
Pınar Arkun Design Shoes & Accesories (Bursa)
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►

Zarif Aksesuarlarla Bezenmiş Sıkı At Kuyrukları

Gösterişli olmak kadar sade ve zarifliği tercih eden gelin adaylarının da yüzünü güldürecek bir 2022 gelin saçı modeli önerimiz var. Romantik ruhlu, zarif görünümlü gelin adaylarının bu yıl en çok tercih ettiği saç modeli düz ve sade bir at kuyruğu saç oluyor. Oldukça sade görünen bu modeli biraz canlandırmak fakat bunu yaparken zarafeti ön plana çıkaran saç aksesuarları ile at kuyrukları süsleniyor. İnciler, taşlar, sıkı bantlar ve zincirler ile birleştirilen at kuyruğu saç modeli oldukça beğeni topluyor. Sade gelinliklere hareket katacak bu saç modelini düşünmeden es geçmeyin. Dağınık olan at kuyruğu modellerinin yerini ise 2022 yılında sıkı toplanmış at kuyrukları moda olacak. Sıkıca toplanmış at kuyruklarını çeşitli aksesuarlar ile hareketlendirilmesi oldukça fazla sayıda gelin adayının dikkatini bu model üzerine çekiyor. Sade bir gelinlik ile ne kadar harika bir uyuma sahip olacağınızı hayal edin.

Beyaz Gelinliklerde Siyah Detaylar

2022 yılında gerçekleştirilecek düğün organizasyonlarında karşımıza çıkacak yeni bir aksesuar trendi ise siyah aksesuarlar oluyor. Siyah tasma kolye, kemer, şapka ve eldiven gibi aksesuarlarda siyah renk seçimi ile birlikte sade gelinliklerde siyah renk farklı ve şık bir görünüm kazandırıyor. Daha marjinal karakterli gelin adaylarının tercih ettiği siyah aksesuarlar farklı görünüme sahip olmak isteyen her gelin adayına öneriliyor.

Allegra Couture (İstanbul / Şişli)
Allegra Couture (İstanbul / Şişli)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►
Ahu Alnıpak (Bursa / Osmangazi)
Ahu Alnıpak (Bursa / Osmangazi)
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►

Çıkarılabilen Omuzlar

Her yıl bir başka şey moda oluyor 2020 gelin aksesuarları arasında moda olan pelerinli ve çıkarılabilir etekli gelinlikler bulunuyor. Bu gelinlikler, gelinler tarafından oldukça kullanışlı bulunması yönünden sıklıkla tercih edilen bir aksesuar halini alıyor. Straplez ve ince askıya sahip gelinliklerle kullanılan pelerinlerden biraz daha farklı olarak bu yıl yeni bir şey tanıtıldı; o da çıkarılabilir omuzlar. Pelerinlerden farkı ise sadece omuzları örtmesi. Bazı gelinler duvak kullanmayı sevmiyorlar ve tam da onlara göre bir alternatif olan çıkarılabilir omuzlar bu sene çok moda. Hem zarif hem de farklı görünüme sahip çıkarılabilir omuzlar görülmeye değer.

Kulaklar Boş Kalmıyor

Moda ve tasarım dünyası durmadan çalışıyor. İşte o çalışmaların ortaya çıkarttığı en güzel aksesuarlardan biri olan ve “ear cuf” adı ile bilinen kulağın tamamını örten bu küpeler mutlaka bir kez olsun denenmeli. Normalde kulakları örten küpeler kullanabilmek için kulakları birçok kez deldirmek gerekiyordu fakat bu küpeler için kulaklarınızı birçok kez deldirmenize asla gerek yok. Hatta bazılarını kullanabilmek için kulağınızda hiç delik olmasına gerek yok. Tüm kulağı kavrayan bu küpeler tek delik gerektiren modellerinin yanı sıra klipsli modelleri de bulunuyor. Özellikle toplu olan gelin saçı modellerinde kullanmak çok yakışıyor. Açık saç model yaptırmayı düşünen gelin adayları da yanda toplanmış modeller yaptıracaksa kullanabilirler.

Yüz Aplikeleri Artık Düğünlerde

Festivallerde ya da havalı partilerde gördüğümüz ışıltılı yüz aksesuarları artık düğünlere karşımıza çıkıyor. Özellikle makyajlarında göz alıcı detaylar isteyen gelinlerin tercih listelerinde ilk sıralarda yerini alacak gibi görünüyor. Pırlanta ya da inci gibi zarif taş seçenekleri ile birlikte parıltılı su damlası, kar tanesi, yıldız gibi çeşitli şekillerde sticker şekline sahip altertanif çeşitleri bulunuyor. Bu yüz aksesuarlarını da göz önünde bulundurmalısınız.

En Önemlilerinden: Gösterişli Ayakkabılar

Gelin ayakkabısı denildiği zaman uzun yıllar boyunca genellikle uzun gelinliklerin altında pek görünmedikleri için pek fazla önem verilmeyen ayakkabılar artık çok önemseniyor. Bu yıl ayakkabılar da gösteriş zamanı. Renkli tasarımlara sahip ayakkabılar öne çıkıyor. Rengarenk tüyler ve ya rengarenk taşlar ile bezenmiş birbirinden şık, birbirinden farklı ve gösterişli ayakkabılar gelin adaylarını bekliyor. Bembeyaz gelinliğinize renk katacağınız bu havalı ayakkabılar ile çok konuşulacaksınız. Kısa gelinlikler ve asimetrik gelinlikler ile giyebileceğiniz bu ayakkabılar sizin tarzınızı yansıtacak.

Pınar Arkun Design Shoes & Accesories (Ankara / Çankaya)
Pınar Arkun Design Shoes & Accesories (Ankara / Çankaya)
Ankara
Teklif Al Firmayı İncele ►
Meriç Tanın Accessories (Ankara / Çankaya)
Meriç Tanın Accessories (Ankara / Çankaya)
Ankara
Teklif Al Firmayı İncele ►

Islak Saçlar İle Fresh Görünüm

Bu yıl ön planda olan doğallıkla birebir uyum sağlayan duştan yeni çıkmışçasına ıslak görünümlü saçlar doğallığı tasdikliyor. Toplu ya da açık saçlarda kullanılabilen bu ıslak saç modeli geriye doğru taranarak oldukça havalı bir görünüm sunuyor. Alın kısmı dar olan gelin adaylarına çok yakışacak bu model 2022 yılının gelin saç modellerinden birisi olarak kendine yer buluyor. İddialı görünüm ile birlikte oldukça fresh ve doğal duracaktır.

Anıl Erdoğmuş Hair Make-Up (İstanbul / Avcılar)
Anıl Erdoğmuş Hair Make-Up (İstanbul / Avcılar)
İstanbul
Teklif Al Firmayı İncele ►
Always bayan kuaförü (Bursa / Osmangazi)
Always bayan kuaförü (Bursa / Osmangazi)
Bursa
Teklif Al Firmayı İncele ►

Gelin Makyajında Kırmızı Rujlar

Saç ve aksesuar trendlerini konuştuktan sonra sıra 2022 gelin makyajlarına geldi. Gelin makyajlarında uzun yıllar kullanılan pembe, nüde gibi renkler yerini bu sene kırmızı ruja bırakıyor. Özellikle kırmızı rujları tercih edecek gelinler otel ya da tarihi mekanlarda yapılan gösterişli düğün organizasyonlarında kullanabilirler. Bembeyaz gelinlik ile birleşen alev kırmızısı dudaklar göz kamaştıracak.

Rengarenk Farlar Geliyor

Çılgın ve renkli kişiliğe sahip olan gelin adaylarının çok hoşuna gidecek renkli far trendi geliyor. Hala gelin makyajlarında pembe farlar ve buğulu gözler popülerliğini yitirmese de bu yıl yeni bir trend olarak canlı renklere sahip farlar gelin makyajlarında kullanılacak. Bu makyajlarda gözler oldukça iddialı olacağı için dudaklarda daha nüde tonlarda ruj kullanmak sizi zarafetinizden ödün vermeden ama çılgın gösterebilecek.

Işıltılı Tenden Bu Yılda Vazgeçilmiyor

Bu sene de makyajı matlaştıran pudralar tarihe karışıyor. Islak görünüme sahip makyajın modası geçmiş gibi görünüyordu fakat 2022 yılında ışıltılı ten ile yapılan makyajlar geri dönüyor. Doğal görünümün moda olduğu bu yılda doğallığınıza ışıltı katarak canlı görünüm sağlıyor. Göz makyajı için ışıltıya sahip doğal tonda farlar ve aydınlatıcı kullanarak bu görünüm kolayca elde edilebilir.

Bir Yorum Yazın