Gram Altın

Alış: 2225.2903

Satış: 2225.8003

Çeyrek Altın

Alış: 3605.8903

Satış: 3667.4003

  • Düğün Hizmetleri
  • 23 Mart, 2020

2022 Nişanlık Modelleri Ve Fikirleri!

  • 0
  • 5947
  • 0
  • 0

2022 Nişanlık Modelleri Ve Fikirleri!

Nişanlık modelleri, evlilik hayali kuran ve bu hayalini gerçekleştirmek için ilk adım olarak nişan törenini yapmak isteyen her genç kızın nişan töreninde üzerlerinde görmek istedikleri kıyafetlerin modelleridir. Farklı tasarım ve kesim özellikleri sayesinde nişan elbisesi olarak üretilen giysiler farklı modellere ayrılmaktadırlar. Bu modellerin herbiri farklı renklerde olduğu gibi farklı aksesuar ürünleri ile desteklenmiş türde olabilmektedirler. Nişanlık elbiseler, özel tasarım ürünleridirler. Seri üretim ile imalathanelerde üretilmezler. Günümüzde en çok çeyiz evleri veya çeyiz dükkanları olarak tanımlanan işletmelerde üretimlerinin yapıldığı görülmektedir. Hassas dikim ve kesim aşamaları bulunmaktadır. Titiz ve özenli çalışma gerektirerek üretimi yapılmak zorundadır. Özel dikim nişanlık olarak üretilen bu ürünlerin üretim aşamaları tam bir profesyonellik gerektirir. Nişanlık elbise üretiminin uzmanlaşmış kişiler tarafından yapılması önemlidir. Hazır nişanlık elbise olarak üretilen ürünlerin dikimi ve kesim işleri bunu gerekli kılmaktadır. Nişanlık elbise satışı yapan firmalara özel olarak üretim yapan kişiler veya kendi işletmesini kurmuş nişanlık elbise üreticileri evlilik hayali kuran genç kızların nişan törenlerinde giymek istedikleri bu elbiseleri en iyi şekilde üretmektedirler.

nisanlik1

Kapalı Giyim, Tesettür Nişanlıklar

Günümüzde kapalı bayanlar da nişan törenleri yapmaktadırlar. Kapalı bayanların nişan törenlerinde kullandıkları nişan elbiseleri daha farklı modellerde üretilmektedir. Sadece kapalı bayanlara yönelik olarak nişan elbisesi üretimi yapan işletmeler bulunmaktadır. Kapalı giyim veya tesettür nişan elbiselerinde gerçek bir sektörel bir branlaşma söz konusudur. Kapalı bayanlar bu uzmanlaşma ve branşlaşma sayesinde nişan törenlerinde arzu ettikleri tarzı oluşturabilecek nişan elbiselerine rahatlıkla ulaşabilmektedirler. Tesettür giyim tarzına uygun olarak üretilen kapalı tarz nişan elbiseleri, farklı modellerde üretilen giysilerdir. Gerek kullanılan kumaşın türü ve kalınlığı, gerekse nişan elbiselerinde kullanılan aksesuar ürünleri olsun açık bayanlar için üretilen nişan elbiselerinden çok farklıdır. Nişanlık modelleri tesettür tarza hitap ettiği için kapalı tarzın olmazsa olmazı başörtüsü ile birlikte tasarlanmaktadırlar. Kullanılan renk ve renk tonlarında da önemli farklılıklar söz konusudur. Daha az parlak ve daha az ışıltılı renk tonlarının tercih edildiği kapalı giyim nişan elbiselerinde, aksesuar çeşitliliği tercihe göre daha fazla olabileceği gibi daha da az olabilmektedir. Nişan elbiseleri özel üretim olduğu için bireyselleştirilmiş yani kişiselleştirilmiş üretim mümkündür. Bu nedenle müşterilerin özel talepleri doğrultusunda nişan elbisesi üretimi yapılabilmektedir. Buna ek olarak birçok işletme genel olarak kabul görmüş ve beğenilmiş tarz ve stilleri standartlaştırarak belirli sayıda ve beden boylarında üretebilmektedirler. Hazır nişanlık olarak üretimi yapılan ve satışı gerçekleştirilen bu tür nişan elbiseleri de yine kapalı bayanlara yönelik olması halinde daha farklı tasarım ve modellerden oluşurken açık bayanlara yönelik olarak üretilmesi halinde ise daha çok dikkat çekici ve farklı tasarımlardan oluşabilmektedir.

tesettürnisanlik

Kabarık Nişanlık Modelleri Üretimi

Kabarık nişanlık modelleri olarak isimlendirilen bu model, kapalı bayanlar için üretilen bir modeldir. Etek kısmının kabarık durması nedeniyle bu ismi almıştır. Farklı aksesuar ve destekleyici ekipmanlar kullanılan bir modeldir. Kapalı bayanlar tarafından sıkça tercih edilen stilleri bulunduğu gibi özellikle açık bayanlara hitap eden altı kabarık üstü açık gösterişli kesimi bulunan modelleri de bulunmaktadır.Parıltılı, gözalıcı, dalgalı ve kabarık kesimi sayesinde nişan törenlerinde nişanlanan bayanların bütün dikkatleri üzerine toplamışını sağlayacak ideal bir modeldir. Erkek tarafının ve bayan tarafının severek ve beğenerek satın aldığı nişanlık elbiseler arasındadır. Ciddi emek ve zaman harcayarak üretimi yapılan bu modeldeki nişanlıklar kalite bakımından tartışılmaz niteliğe sahiptirler. Tek günlük kullanımları söz konusu olsa da istenilenden çok daha dayanıklı kumaştan üretilmektedirler. Kabarık nişanlık modelleri üretilen bu ürünler, siparişle özel ve kişiselleştirilmiş olarak tesettür tarza uygun olarak üretilebilir. Farklı renklerde üretimi yapılmaktadır. Hazır nişanlık elbise olarak bulmak mümkündür. Nişan elbiseleri satışı yapılan bir işletmede, farklı renklerde kabarık nişanlık modellerinden bulmak mümkündür. Evliliğe hazırlık yayan bayanların bu model ile nişan törenlerinde çok mutlu olmaları kaçınılmazdır. Nişan töreni sırasında kolay kullanımı sayesinde rahat hareket alanı oluşturur. Tüm oyun ve etkinliklere rahat katılım sağlar. Bu sayede gelin adaylarının olumsuz duygulara kapılmasını engeller ve nişan törenine daha aktif katılımlarını sağlar.

kabarikgelinlik

Zümrüt Yeşili Kabarık Nişanlık Modelleri

Zümrüt yeşili kabarık nişan modelleri de nişanlanacak kızların tam aradığı türde nişan elbiseleridir. Tesettür giyim olarak aynı renk tonunda üretilmiş nişan elbiseleri mevcuttur. Açık bayanların özellikle tercih edebileceği bu model, zümrüt yeşili rengi ile nişan törenlerine renk katmaktadır. Nişan törenlerinde ziyadeliği ile olduğu kadar dikkat çekiciliği sayesinde de nişanlanacak bayanları ön plana çıkartan bu ürün yüksek bir kaliteye sahiptir. Hazır nişan elbisesi olarak üretilmiş olsa da özel kesim ve özel dikim nişanlılık ürünüdür. Tek seferlik kullanım amacıyla üretiliyor olsalar da dayanıklılık bakımından yüksek dereceli bir kalite sunmaktadırlar. Yıkama veya kullanım dolayısıyla bozulma veya renginde herhangi bir solma olmamaktadır. Rahatlıkla katlanabilir ve saklanabilir özelliği bulunmaktadır. Bu nedenle nişan töreninden sonra herhangi bir tereddüt duymadan rahatlıkla katlanabilir ve uygun bir bölümde saklanabilirler. Bayanların nişan törenlerini en iyi geçirmelerini sağlayacak niteliği vardır. Dalgalı ve kabartmalı olarak üretilmiş olan kesimi sayesinde hem rahatlık hem de iyi bir görsellik sağlamaktadır. Nişan töreninin tüm aktivelerini rahatlıkla yerine getirmeyi sağlar. Kına töreni ve diğer takı töreni gibi aktivitelerde giyilebilir. Halay, çifte telli ve diğer oyunların oynanması sırasında gelin adayını engelleyici bir özelliği yoktur. Zümrüt yeşili kabarık nişan modelleri farklı tasarım ve kesim özelliklerine sahip olabilmektedir. Kabarık ve zümrüt yeşili modellerin ana özellikleri korunarak gerek aksesuar ürünlerinin kullanımında gerek diğer bazı model özelliklerinin farklılaştırılmasında önemli avantajlar sunar. Nişanlanmak isteyen ve nişan töreninde farklı bir model ile gözlerin üzerinde olmasını isteyen her genç kız bu modeli rahatlıkla tercih edebilir ve korkusuzca satın alabilir.

zümrütyesilnisanlik

Nişanlık Fiyatları Nasıldır?

Türkiye’nin en iyi nişanlılık elbise satış ve pazarlamasını yapan internet sitemiz bir e-ticaret sitesi olarak evliliğe hazırlanan bayanların arzu ettikleri modelde ve fiyattaki nişan elbiselerinin satışını yapmaktadır. Kapalı bayanların arzu ettikleri ve kendi giyim tarzlarına uygun nişan elbiselerinin de satışını yaptığımız internet sitemizde düşük omuzlu ve açık bayanların tercih edecekleri nişan elbiseleri de bulunmaktadır. Tesettür nişanlılık olarak üretilen nişan elbiselerin fiyatları ile düşük omuzlu açık bayanların tercih edebileceği nişanlık elbiselerin fiyatları farklı olabilmektedir. Herhangi bir modelin kendi içinde farklılaşan çeşitlerinde de farklı fiyatlandırmalar söz konusu olabilmektedir. Nişan elbiselerinde kullanılan aksesuar, kesim, dikim özellikleri de fiyatlarda etkili olabilmektedir. Genel olarak belirli bir stil olarak üretilen nişanlık elbiselerin fiyatları birbirlerine yakın olmaktadır. Nişanlık fiyatları hakkında kapsamlı bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sektörünün en iyi üreticilerinden alınan ve farklı modellere sahip olan nişanlık elbiselerin tanıtımını kısaca yukarıda yapmış bulunuyoruz. Bu modellerden beğendiğiniz herhangi birini satın alabilir ve nişan törenlerinizi renklendirebilirsiniz. İnternet sitemizi inceleyerek aradığınız tarz ve modele karar vererek nişan elbisenizi zaman kaybetmeden sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz en kısa sürede adresinize gönderilecek ve teslim edilecektir.

nisanlik5

Bir Yorum Yazın